Minu tänane leid portaalist Naine24

Ma pole ammu siia midagi kirjutanud. Püüan oma kursusetööga tegeleda. See edeneb, kuid teosammul. Annan endast parima ja iga päev luban, et täna olen ma püüdlikum ja usinam.

Kuid täna jäi mulle silma üks artikkel. Mulle on väga meeldinud näitlejatari Marilyn Jurman väljaütlemised.

Seekord pajatas ta petmisest. Üks teema, mis on ka mulle väga lähedane.

Ma olen Jurmaniga sajaprotsendiliselt nõus. Ta on nii ilusti oma mõtte väljendanud. See on kokkuvõtlik, hästi sügavamõtteline ja minu väikses maailmapildis täiesati õige mõte.

See artikkel oli järgnev: „Näitlejanna Marilyn Jurman tõdes ajakirjaNaised veergudel, et truudusetus räägib rohkem midagi petja enda kohta ning armastuse nimel teisele haiget tegemine ei ole õigustatav.“ (Jurman, 28.09.2012)

„«Arvan, et truudus on siiski otsus ja austus teise inimese vastu. Kui austus puudub, võib loomulikult olla truudus ka juhuse puudus, aga see räägib rohkem truudusetust inimesest endast kui truuduse mõistest,» selgitas ta.“ (Jurman, 28.09.2012)

„Marilyn pole nõus väitega, nagu oleks armastuses ja sõjas kõik lubatud. «See on mulle tõesti väga südamelähedane fraas, kuna ma ei nõustu sellega üldse,» nentis ta. «Arvan, et seda öeldakse, kuna nii saab iseenda jaoks pehmendada süükoormat, kui kellelegi tehakse enda heaolu nimel haiget. Kui tean, et keegi siiralt nii usub, siis kaaluksin tõsiselt, kas seda inimest enda lähedale lasta.»“ (Jurman, 28.09.2012)

Ega ma ise ei oskagi midagi paremat öelda. Sellega on nagu kõik öeldud.

Need on sellised mõtted, mida võib lugeda hästi mitu korda ja iga korraga tekib uusi seoseid, avastusi ning tähelepanekuid.

 

Jurman, M. 2012. Marilyn Jurman: truudus on otsus ja austus teise inimese vastu. [Online] http://www.naine24.ee/988446/marilyn-jurman-truudus-on-otsus-ja-austus-teise-inimese-vastu/ [28.09.2012]

Rubriigid: Midagi mõtisklemiseks, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>