Jooksmine oli väsitav

Tegelikult oli eile jooksmisepäev, kuid ma ei käinud jooksmas. Jätsin ka oma kõhulihaseharjutused tegemata.

Kuna ma olin eile kaua üleval, siis täna magasin kuni kella 10:00ni. Siis tegin mõned harjutused kõhulihastele ja läksin jooksma. Kuna väljas oli lumi maas, siis ma eeldasin, et väljas on külm ja panin oma talvevarustuse selga. Täna jooksin siis esimest korda pikkade pükstega.

Kuna eile jäi trenn vahele ja täna oli mul juba raskem varustus seljas ning teeolud olid ka keerulised (rada oli külmunud, jäine ja natuke ka märg), siis ma olin juba teise ringi lõpus väsinud. Kuid ma pingutasin need kolm ringi ära ja jooksin kõik jooksusektorid. Pärast oli mõnus olla. Tundsin, kuidas lihas areneb.

Kuna jää oli maas, siis olid kogu jooksmise ajal mu lihased pingul ja n-ö krampis, et ma ei kukuks. See oli jalalihastele justkui lisa koormus.

Kolmandal ringil hakkas maa juba sulama ja ma tatsusin poris. Seal ka kippusid jalad libisema ja ükskord oleksin ma peaaegu kukkunud. Siis oleksin ma päris porikäkk olnud. Kuid seekord ei kukkunud.

Väjas oli nii mõnus. Päike paistis ja lumi sillerdas. Ühel sektoril olid minu jäljed esimesed. See tegi mind rõõmsaks. Kordki sain mina olla esimene.

Täna õhtul plaanin veel tänase trenni ka ära teha. Rõhuga jalgadele ja õhtul teen ka need kohustuslikud kõhulihaseharjutused ära.

Kuna homme on tegelik jooksmisepäev, siis plaanin homme hommikul ka joosta. Püüan taas kolm ringi teha. Ma mõtlesin, et päris talvel ma võib-olla piirdun vaid kahe ringiga, kuid nii kaua kui vähegi jaksan ja ilm lubab, nii kaua jooksen kolm ringi.

Päris suure tuisuga on vist väga raske joosta. Tean, et üks osa mu jooksurajast muutub läbimatuks. Kuid alati võib ka tänaval joosta või majade vahel, seal ei tuiska.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>