Kes ütles, et aega ei saa kinkida?

Vastus: mina ise kirjutasin kunagi selles blogis, et kahjuks aega ei saa kinkida või seda ei saa kuidagi juurde tekitada, et kõigil on 24 tundi päevas. Tegelikult on õige see, et kõigil on ühepalju tunde päevas, kuid teinekord on neid rohkem kui 24.

Mina näiteks avastasin täna, et ma olen saanud tänasesse päeva ühe tunni lisaks. Täna on minu kasutuses 25 tundi öö-päevas. Kahjuks ma avastasin selle üsna hilja, aga hea, et üldse märkasin.

Vaatasin ühte kella ja mõtlesin, et tunni aja pärast söön ma lõunat, kuid avades oma arvuti märkasin, et söömise aeg on hoopis kahe tunni pärast. Seega olin ma kuskilt saanud ühe tunni kingiks. See on nii tore. Kuigi see kingitus tuli mulle ootamatult ja ma ei suutnud sellest kingitud tunnist maksimumi võtta, siiski teeb see mind rõõmsaks. Mulle meeldib kingitusi saada ja eriti veel selliseid ainulaadseid ning erilisi.

Ma võin saladuskatte all öelda, et mul on aimdus, et järgmisel aastal saan ma taas ühe tunni oma öö-päeva lisaks. Eks ma järgmisel aastal püüan seda kingitust paremini rakendada.

Jah, pessimistid ütlevad, et kevadel ma kaotan oma 24-tunnilisest öö-päevast ühe tunni. Aga see on ju alles kevadel ja võib-olla siis polegi mul nii palju aega vaja. Siis on juba uus olustik ja uued sihid.

Igatahes, mina olen õnnelik ja rahul. Kasutan oma kingiks saadud tundi ilusti ja otstarbekalt. Sellest võidetud tunnist pool olen ma juba sellesse blogisse investeerinud. Loodan, et see ajapaigutus toob mulle ka kunagi tulevikus kasulikkust. Mõne UTIL-gi ehk mõne kasulikkuse ühiku jagugi.

Rubriigid: Juhtumised minu elust, Midagi positiivset, Minu mõtted. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>