Naljakas vahejuhtum

Täna sattusin väga huvitavasse olukorda.

Olen korteriühistus (kus ma pesitsen) revisjoniliikmeks ja täna oli koosolek. Kuna oli vaja välja viia ka prügikott, siis ma võtsin prügikoti näppu ja läksin natuke varem välja, et ma jõuaks koosolekule õgeks ajaks.

Viisin prügikoti ära ja jalutan maja teise otsa, kui järsku keegi ütles: “Tere!”

Tavaliselt ma ehmun, punastan ja peidan näo ära, pomisen midagi vaikselt omaette. Igaljuhul olen kartlik, tagasihoidlik ja vaikne. Aga ma ei tea, mis minuga täna juhtus. Võib-olla tema hääletoon oli ülemeelik ja rõõmus ning see mõjus mulle kuidagi märkamatult.

Igaljuhul ma ütlesin ka: “Tere!” Naeratasin. Siis ta küsis: “Kuidas sul läheb?” Sinatas mind, järelikult tunneb mind. Vastasin, et hästi. Ma ei mäleta, kas ma temalt küsisin, kuidas tal läheb. Kuid ta ütles, et tal läheb ka hästi.

Ma vaatasin seda nägu põhjalikult, kuid see ei tulnud mulle üldsegi mitte tuttav ette. Ma oletan, et kui me oleme kohtunud, siis Mainoris.

Ainuke asi on see, et ta elab minuga samas majas ja me võime veel kohtuda. Aga ma jätkuvalt ei tea, kes ta on. Kui tema mind ei tervita, siis ma ei oskaks teda ka tervitada, isegi, kui seda väga tahaks.

Samas võib olla, et ta ajas mind kellagagi segamini. Siis ma ju ei tunne teda ega peagi tundma.

Igaljuhul oli see vahejuhtum väga naljakas ja põnev. Ma ise tundusi endale väga enesekindel, mis pole üldse minulik, aga mis mulle väga meeldis. Ma olin peaaegu valmis sama sõbralikult ja naeratades küsima, et kust me üksteist tunneme või kes sa oled. Aga see jäi ära. Mulle tundus, et ta on oma naisega ja ma oletasin, et ma olen lihtsalt tere-tuttav. Vähemalt ma püüdsin seda rolli mängida. :)

Rubriigid: Juhtumised minu elust, Midagi positiivset. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>