Lõvi turjal sõitmine

Nägin unes, et istusin lõvi selga. Ja siis tõusis lõvi püsti ja hakkas liikuma ning mina istusin jätkuvalt tema turjal. Mina tegin sellele tohutu suurele kaslasele veel pai. Tegemist oli suure isase lõviga.

See loom oli justkui puuris. Mina olin koos temaga. See oli ümmargune suur puur. Minu meelest oli seal betoonist põrand. Seina ääres oli üks suur kandiline heina-kuubik ja selle ümber oli veetud traatvõrk, kuid lõvi hüppas selle heina-kuubiku peale ja toetus ka traadile. See traat teda küll ei takistanud.

Selle heina-kuubiku peal ma istusingi lõviturjale.

Vaatasin unenägude seletajast, et

  1. Lõvi turjal sõitmine – mõjuka inimese kaitset
  2. Lõvi üle võidu saamine – vägeva vastase langemist
  3. Lõvi puuris – suure ja vägeva inimese langemist

http://unenagudeseletaja.blogspot.com/

Seega… Ma peaksin saama tundma mõjuka inimese kaitset… Ai, kuidas mulle meeldivad varahommikused head ja meeldivad uudised.

Ma olen jah, väike ja armas, muidugi ma vajan mõjuka inimese kaitset. Las, aga kaitseb mind. :D

Tegelikult olen ma juba üsna iseseisev. Suudan ka enda eest seista (vähemalt enda arvates).

Rubriigid: Minny unenäod, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>