Nelikud

Täna öösel sain magada vaevalt 3 tundi. Eks ise olen süüdi. See on see minu heatahtlikkus, viisakus, vastutulelikkus jne…

Aga täna nägin väga imelikku und. Nimelt nägin ma unes, et mind viidi nagu sünnitusmaja lasteosakonda, kus oli palju voodeid. Ja viimases voodis olid nelikud, pisikesed beebid. Mulle öeldi, et need on minu lapsed, et ma olevat need just sünnitanud.

Ma olin nii kohkunud, sest see kõik oli nii ootamatu. Ma mõtlesin, et mida ma nendega peale hakkan, et kas ma saan hakkama, kas ma suudan neile piisavalt hoolitsust ja armastust pakkuda… Aga ma olin valmis nende eest vastutama ja neid kasvatama. (Olin nii täiskasvanulik.)

Venna sõbrad kutsusid mind unes välja, nende laste juurest ära, kuid ma keeldusin. Need ju minu lapsed.

Lugesin järgnevalt lehelt (Unenägude seletajast) http://www.armastusesaal.org/seletaja, et lapse sünnitamine tähendab kordaminekut ja rõõmu. Kuna ma sain nelikud, siis mulle peaks osa saama see kõik neljakordselt. :D Ai, mulle juba meeldivad unenäod.

Rubriigid: Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>