Otsin oma kohta selles ühiskonnas

Mul on taas peas depressiivsed mõtted. Mul on selline tunne, et ma ei sobi mitte kuhugi, mitte kellelegi, mitte millegi jaoks. Tunnen end nii üleliigse ja teisi koormavana, nii tühisena.

Viimasel ajal raiskan oma aega unistamisele. Unistan ideaalsest elust, kus mind ümbritsevad ausad, siirad ja toetavad inimesed, kes oskavad mind hinnata, kes väärtustavad mind ja kes austavad mind.

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina., Määratlemata, Minny hala ja kurtmine, Minu mõtted. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Otsin oma kohta selles ühiskonnas

  1. H. kirjutab:

    See läheb üle. Ühtegi inimest ei ümbritse ainult head ja siirad inimesed. Alati tuleb ka “nende teistega” tegeleda. Probleeme ja sekeldusi on kõigil, tuleb vaid osata nendega toime tulla.
    Sinu õnnetunne sõltub valdavalt vaid sellest, kuidas Sa asju endale sõnastad. Kellegi halb kommentaar on vaid nii mõjus, kui mõjus Sa lased tal olla. See kuidas Sa soovitud tööle mittesaamist endale defineerid on vaid Sinu enda teha. Ainult Sina saad end nimetada läbikukkujaks (mitte keegi teine) või hoopis öelda: “Aga vot nii pidigi teatud põhjustel (mida sa praegu ei pruugi veel teada) minema!” Mõtle sellele, kuidas kõik oleneb vaid Sinu enda vaatest maailmale. Muutus algab alati Sinu seest. Ära oota muutusi maailmalt, vaid muutu ise.
    Kõlab üsna nagu mingi usukuulutaja jutt, eks. Samas, mind see aitas kunagi ühel raskel hetkel, kui ma omadega täiesti läbi olin. Nüüd olen emotisonaalselt palju tugevam ja ei lase kõigel hinge minna. Soovitan Sullegi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>