Kuidas ma end tunnen?

Üks mõttesähvatus. “Ekslen, ulbin nagu unustatud paat avamerel!”

Just nii ma end tunnen. Selget sihti nagu pole. Enne toetusin ma oma eksile. Nüüd on see tugi kadunud. Viimasel ajal avastan end pidevalt kompamas ja seda tuge otsimas, kuid mida pole seda pole.

Selle aja jooksul võiksin ma juba ju ise püsti seista, aga võta näpust, ei suuda ikka veel. Või ei taha. Ma ei teagi nüüd.

Olen juba üle aasta oma blogi kirjutanud. Viimasel ajal üha väham ja vähem. Ei teagi, kas see blogimine vajub mul hoopis soiku. Kunagi avaldasin lootust, et ma olen nüüd ja edaspidi aktiivne blogija, kuid … Njah.. evolutsiooni vastu vist ei saa. Kui miski peab kuhugipoole minema, arenema, siis see sinna liigub, sa kas tahad seda või mitte… See on paratamatus, sellega tuleb lihtsalt leppida.

Kunagi ma olin noor ja nii särtsu ning trotsi täis, et ujusin kohe jonni pärast n-ö vastuvoolu (ülduse eeldustele, ootustele vastupidises suunas). Nüüd olen juba vanaks ja mugavaks jäänud. Olen valinud lihtsama tee. Lepin kõigega, püüan kohandada end vastavalt üldsusele, selle ootsutele minu suhtes. Ma ei jõua enam.

Pärast aastate pikkust meeletut pingutust olen ma samas kohas, teen umbes samat asja. Võib olla olen hästi natukene muutunud. Aga selle suure pingutuse juures on see muutus niivõrd tühine.

Ok.. Tuleks vist natuke ka kasulik olla. Eile sai niigi niisama lulli löödud. Kaua võib?! Õudne, kui ma vaid saaksin poolduda, siis karistaksin end meeletult.

Kunagi ma lõikusin end… Rumalusest, lapsikusest, meeleheitest… Nõudsin endale tähelepanu… Viimasel ajal olen taas sellele mõelnud. Ma pole lihtsalt leidnud seda veneagset kummist patsikummi, mida ümber käe panna, et valu tekitada, et mõtted mujale suunata. Nõela pole ka käepärast olnud. Esmalt tuleks vist nõel enda läheduses hoida ja alles siis mõelda drastilisematele asjadele.

Rubriigid: Määratlemata, Minu mõtted. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>