Ülikooli rindel

Käisin siis 2. juulil Tallinnas ja viisin TTÜ-sse oma akadeemilise õiendi. Alguses olin üheksas, kuid nüüd olen langenud juba 14.-ks. Kolme esimese kandidaadi keskmine hinne on viis. Vaatasin, et kuuekümnenda inimese keskmine hinne oli 4,66. Seega on sellele erialale väga tugev konkurents.

Järgmine samm on 9. juulil test ja sellest oleneb, kas ma saan tasuta kohale või mitte. Test annab 70% lõppunktidest.

Täna olen ma igasuguse muu jamaga tegelenud, kuid õppima pole ma ikka veel asunud ja homme ning ülehomme olen ma pikad päevad tööl. Ohh, mind küll. Mõtlen enda jaoks asjad nii vastikuks ja hulluks, et kohe kuidagi ei saa seda tööd alustada.

Samas on hea see, et täna tegin ma palju asju, st palju tegevusi. Käisin ka oma uute rulluiskudega sõitmas. Need on tõesti kiired ja tunduvalt kergemad kui vanad. Sõidutee ületamise kohtades tekkis jama. Ma ei oska ju pidurdada. Õnneks sel hetkel autosid ei tulnud ja ma jäin terveks. Ka pole ma veel kukkunud, kuid olen sellele väga lähedal olnud.

Rubriigid: Õppimine ja enese arendus. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>