Hull mina :D

Eile oli mul tööpäev. See lõppes õhtul poole kümne paiku. Seejärel läksin ma rulluisutama ja seda oma vanade rullikutega. Sõitsin kokku 2 ja pool tundi. Alustasin kell 10 õhtul ja koju jõudsin kell 3 hommikul. (Arvutades tuleb rohkem tunde. Jah… Käisin ka sõbra juures ja rääkisime “natuke” juttu.) Öösel on juba päris pime, nii et kohati ma ei näinud teed.

Täna magasin kauem, kuid enesetunne on hea. Enne vaimset pingutust ongi hea üks suur füüsiline pingutus, saab seda stressi vähemaks.

Kuid nüüd tuleks hakata tegutsema. Homme on vaja minna Tallinna testi tegema. Täna on plaanis siis õppida.

Rubriigid: Juhtumised minu elust. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>