“Crazy chick”

Mida ma eile tegin? Täna pidin kell 6 ärkama ja täna oli tööpäev, kuid mina käisin eile öösel (tänastel varajastel hommikutundidel) kell 1-ajal venna autoga kiirendamas.

Mu tuttaval on 2 või 2,5 liitrine Mersu turbodiisel (2001 aasta). Ma tean, et teda ajab närvi, kui ma ta autot maha teen. Ma ei pea diislitest eriti lugu ja ei osanud arvata, et need liikuda suudavad. Seega ma nokkisin teda, et tema auto ei liigu, olgu see mis on. Ja lõppes see sellega, et me panime autod joonele.

Nii ma võtsingi venna 2 liitrise Honda (1996 aasta) bensiini mootoriga. Olin nii kindel, et teen sellele Mersule ära.. Aga juhtus nii, et mina andsin stardi ja Mersu võitis…

Pidin tunnistama selle nõmeda Mersu diisli paremust. Küll see oli kibe maik mu suus. Tõmbusin tagasi ja pomisesin noka otsast, et jah.. eks sellest turbost ole ka midagi kasu…

Minul oli manuaal käigukastiga auto, kuid Mersu oli automaat. Ma nii arvasin, et suudan olla kiirem.

Aga siis ma kogusin ennast ja ütlesin, et BMW-ga suudan ma talle ära teha, et kui mul oleks mu vana kolmene 1,8 liitrine bensukas, siis teeks ma talle ära. Vähamalt stardi, kuni 50 km/h kiiruseni… :D Aga kui aus olla, siis vist ei teeks. :D

Nii nõme… Pean tunnistama mingi diisli paremust, st kiirust. Ja see ülbe tuttav sai veel tuult tiibadesse. Nüüd tahaks tal seda rõõmu kuidagi alla suruda. Otsiks mõne vana “ruuna”, mis suudaks talle ära teha… Ma ei suuda leppida, et mingi automaatkastiga Mersu diisel on kiirem kui manuaal kastiga bensiini-mootoriga auto… :D

Igatahes… Jah… mõtlesin, et suudan poisile muljet avaldada (oma sõiduoskusega ja kiirendusega…) kuid põrusin totaalselt… :D Hakka veel midagi tõestama… Tuleb olla vaikne hiireke edasi… Igaüks jäägu ikka oma liistude jurde… :D

Rubriigid: Juhtumised minu elust. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele “Crazy chick”

  1. Minny kirjutab:

    Jah… Need kihlveod ja tõestamised ja keksimised ei ole mind kunagi kuhugi viinud. Ma võin tuua palju seikasid, kus need on mind alt vedanud. Ma ei oska tuua mitte ühtegi seika, kus sellest oleks kasu olnud, kus ma oleksin “särada” saanud (oma teadmiste või oskuste poolet).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>