Unistamine

Ja et keegi ei hakkaks arvama, et ma olen normaalne, siis kirjutan ma need mõtted ka ülesse.

Minu prints… “Kõigi jaoks on kuskil keegi.” Njah, kus see minu keegi on ja kas ma olen ka tema jaoks… Aga las see mõte olla. Ma ei taha tusatseda. Sünnipäev on läbi, elasin selle üle. Nüüd võib taas fantaseerima hakata ja unistada jne.

Mina jõin täna hommikul teed, vaatasin päiksekest ja langenud lehti ning mõtlesin, et mida minu prints praegu võiks teha. Ma kujutan endale ette, et ta joob hommikust kohvi, vaatab oma aknast seda külma merd ja tõsuvat päikest ning mõtleb, kus mina olen. :D  Et ta igatseb mind sama palju kui mina teda.

Jah… ma olen omal ajal palju seebikaid vaadanud. See on rikkunud mu n-ö maailmapildi. Elan nagu natuke reaalsusest eemal. Ja usun muinasjutulistesse olukordadesse jne… Aga kui see aitab mul elus edasi liikuda, siis miks ka mitte.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Unistamine

  1. Jaanus kirjutab:

    Minu arvates on olemas palju palju erinevaid reaalsusi. Näiteks Ben Okri jutustab neid kirjutises “Luuletajatest ja nende vastastest”: http://www.hot.ee/liiskklubi//Luuletajatest.doc

    Tean, et sinu prints igatseb sind sama palju kui sina teda. Võib-olla mõned tema unistustest paneksid sind üle kogu keha punastama:), mõned tunduksid lihtsalt naljakad ja mõned üllataksid sind täiega… ja mõned oleksid pärit nagu mõnest teie ühisest unenäost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>