Meeletu väsimus

Täna on mul taas meeletu väsimus. Ka ei ole jaksu õppida. Eelmine laupäev oli sama lugu. Koolis, loengus vajus silm nii kinni. Järgmine laupäev võtan energiajoogi kaasa, igaks juhuks.

Ka võitlen ma selle õppimise stressiga. Vahel see õnnestub, vahel mitte.

Olen märganud, et siis, kui ma suudan n-ö vabalt võtta, siis jääb kõik paremini meelde. Ka jõuan ma rohkem ja üldse on on kõik palju parem. See kontrast on ikka meeletu. Kuid nii raske on stressi alla suruda või eirata.

Varsti tuleb esimene eksam ja siis teised eksamid ja essee kirjutamine. Püüan nendele asjadele mitte mõelda. Võtan ühe sammu korraga ja tegelen asjaga siis, kui aeg on käes.

Tundub, et kassiga ka asi paraneb. Õudne, kui palju ma pingutasin. Ma pidin nii kannatlik olema. Mingi hetk oli nii raske. Sain aru küll, et kass on haige ja pahandamisel pole mõtet ja karistamisel ka, et pigem pean olema toetav ja n-ö poputav… Kuid tundub, et see hoolitsemine on kandnud vilja. Kass on juba mõistlikum ja eile juba nurrus. See näitab, et asi hakkab paranema.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>