Leiud facebook-st

Tänane leid, siis Facebook-st on järgnev. “Taktitunne on oskus saata kedagi põrgusse nii, et ta jääb põnevusega oma reisi ootama.”

Ma ei tea, kes selle mõttetera autor on. Ei julge seal Facbook-s väga neid nuppe ja pilte kõpsata. Seega ei oska ma siinkohal viidata ja palun vabandust autori käest. Aga see mõttetera on väga hea ja geniaalne.

Oleks mul, vaid seda taktitunnet. Ma kipun olema väga otsekohene. Või üldsegi vait, sest mõni inimene tundub nii habras, et kardan teda lõhkuda oma teravate väljaütlemistega.

Teine mõttetera. “Tänapäeval ei otsita häid naisi klubides, baarides, vaid võetakse ära lollidelt, kes neid ei hinda ;) ”.

Vahel tundub neid lolle kohe hästi palju. Aga kõrvalt vaatajana on alati oht, et ei näha asju täielikult. Ja poolikust pildist järelduste tegemeine on ennatlik. Nt kui ma näen tülitsevat paari ja kuulen, kuidas mees oma naisele halvasti ütleb. Siis ma ju tegelikult ei tea, mis teda selleks ajendas. Võib-olla oli see teenitud sõim… Ei tea.

Rubriigid: Määratlemata, Mõtteterad ja tähelepanekud artiklitest. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Leiud facebook-st

  1. Avatar minny minny kirjutab:

    Olin selle unustanud. St need mõtteterad. :D Väga hästi öeldud. See on vist aegumatu kraam. :D Olen ju selle siia kirjutanud üle aasta tagasi, aga need meeldivad mulle jätkuvalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>