Kaks huvitavat tsitaati

Leidsin veebilehelt Naine24 paar ilusat mõtet. Algselt olid need vist esitatud YourTango.com-s.

«Armastus ei seisne teineteise vaatamises, vaid pigem koos ühes suunas vaatamises.» Antoine de Saint-Exupéry

Raamat “Väike Prints” on hästi kujundite rohke ja õpetlik. Peaksin selle endale voodi kõrvale kapi peale ostma. Praegu on seal Peep Vainu “Kõige tähtsam küsimus” ja raamat “Kassapidaja katsumused”. Pole olnud aega neid lugeda ja mõtiskleda.

Hästi armas mõte armastuse kohta ja minu arust on see ka nii. Ma olen see sinisilmne ja naiivne, kes veel sügaval südames usub armastusse, tõelisse armastusse ja mina kujutangi seda ette nii, et kaks inimest jagavad kõike, liiguvad ühes suunas ja neil ei saa kunagi teine-teisest küllalt.

Kunagi arvasin, et olen selle leidnud, aga elu näitas teisiti. Võib-olla ma siiski leian selle. Ja loodan, et see kord jääb see püsima. Olen valmis kauem ootama ja ostima, kui see leitav on püsiv ja igavene.

«Tõstkem klaasid uue aasta ja selle puhul, et saame uuesti proovida kõike õigesti teha.» Oprah Winfrey

See on hästi öeldud. Ja sobib ka tänasesse päeva. Kui ma öö-otsa üleval olen ja homme ka ei maga, siis põhimõtteliselt on minu jaoks täna aastavahetus. Lihtsalt tänane päev venib 48 tunniliseks ja homset (31.12.2013) mul pole. :D

Mis see elu ikka muud ole, kui üks proovimine ja katsetamine. Kui ühtemoodi ei saa, siis tuleb asjale läheneda teisest küljest ja kõike teha nii kaua, kui kõik saab hästi. Igatahes, niiviisi mõeldes ei tundugi see elu nii hull ja raske ning koormav.

Ma käin justkui ühte rada ja iga aastaga muutub see rada detailsemaks ja õigemaks.

Naine24. (2013) Inspireerivaid tsitaate uue aasta ja armastuse kohta. http://www.naine24.ee/2645840/inspireerivaid-tsitaate-uue-aasta-ja-armastuse-kohta (30.12.2013)

Rubriigid: Määratlemata, Midagi mõtisklemiseks, Mõtteterad ja tähelepanekud artiklitest. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>