Unenägu – huulepulk

Täna nägin unes ühte natuke sulanud huulepulka, mille mu ema mulle andis. Ma värvisin sellega huuled ära (natuke lohakalt, suunurki ei katnud). Värvus oli pruunikas punane, aga kontrast mu oma hulle toolinga polnud suur (ka imelik, sest mul on väga heledad huuled). St see ei kerkinud mu huultel väga esile.

Imelik oli see, et ma olen huulepulga vastu allergiline ja ma ei saa seda kasutada. Ma kohe kindlasti ei värvi huuli, sest mul on liigagi hästi see jama meeles. Ja siis oli mingi teema veel velle huulepulgaga. Mingi noormees oli, kes solvus, et ma huuli värvisin. Aga ma ei saanud ka täpselt aru… ei mäleta. Mäletan, et selle noormehe reaktsiooni põhjus jäi unes ka mulle arusaamatuks, tundus imelik ja mitte oluline.

See huulepulk võis tuleneda sellest, et eile kutsus kursusekaaslane mind kursuse koosviibimisele ja ta oli end ikka väga üleslöönud. Huuled olid tulipunased. See oli ilus, aga harjumatu. Tavaliselt koolis nii üleslöödult ei käida, aga eile oli ju reede, ju mindi edasi kuhugi. (See koosviibimine, kuhu mind kutsuti pidavat täna toimuma. Ma püüan minna sinna, aga ma nii kardan ja mul on nii palju küsimusi… pseudo takistusi, probleeme, millest ma püüan üle olla.)

Ja taas nägin unes oma kassi. Olin vanaema juures ja kass oli mu süles. Ümber laua oli veel inimesi, ju mingi tähistamine toimus. Ma kartsin oma kassi pärast, sest nad ei saa vanaema kassiga läbi. Ja siis ma olingi koguaed nagu valmis oma kassi kaitsma ja ei suutnud vestlusesse süveneda. Rohkem detaile ma ei mäleta.

Rubriigid: Minny unenäod. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>