Tupsu läheb vangi

Täna sai siis H tehtud kassipuur kokku pandud. Nagu mulle kohane sai see puur hästi suur, sest mul oli vaja ju jätta igale poole varusid. Kui viitsin, siis panen pildid ka üles.

Kardan, et kass teeb endale seal viga. Puuri tõstes lõhkusin ma oma näpud ära. Väiksed kriimud tekkisid. Vaatan ja katsetan, homme peakski olema esimene puuripäev tal.

Ma pole kassiga juppaega tegelenud. Karvad on tal lahti ja ta on tolmune. Täna jooksis tal silmast vett. Loodan, et mitte midagi tõsist.

Puuri nähes jooksis ta voodi alla peitu ja sättis end sinna magama. Ma tirisin ta välja ja nüüd on ta mul süles. Püüan temaga ka tegeleda.

Tänasest õppimise päevast pole nagu midagi välja tulnud. Pool päeva kadunud, aga kuhu, ma ei tea.

Püüan end nüüd kokku võtta ja hoolega õppima asuda.

09022014959 09022014958 09022014957

Vabandan selle väikse segaduse pärast. Aga mul on omad süsteemid. Kudumis asjad peavad olema käeulatuses, kui tuleb tuju, siis kohe võtta. Kassi käterätt ka, et kui ta end ära määrib, siis saan kohe haarata käterätiku ja šampooni ja raamatud ning magamise soojad sokid. Ma ei saa magada kui varbad külmetavad.

Aga homme siis katsetan seda puuri.

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

6 kommentaari postitusele Tupsu läheb vangi

 1. Roland kirjutab:

  Miks kassile puuri vaja?

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Kassil on mingi vaimne asi. Ta roojab (kakab) mu voodi alla, siis kui H on kodus, kuid mind pole. Ja kuna mul on kool 17:45-21:00 ja kauem, siis ongi iga õhtu H kodus ja mind pole ning pärast kooli pean ma hakkama voodialust koristama. Kuna ma enam ei jaksa, siis panen ta puuri kinni selleks ajaks kui koolis olen.
   Kass susiseb ka H peale, ma ei tea miks.
   Kass ei ole haige füüsilises mõttes, sest kui H-d kodus pole, siis kass mängib ja jookseb, käib oma liivakastis, sööb. Kõik on korras. Kui mina ja H, mõlemad oleme kodus, siis kass on rahulik, hoiab minu ligi, käib kõht mööda maad. Aga voodi alla häda ei tee.
   Kuid kui mind pole, siis on juba 100% garaneeritud ebameeldiv “üllatus” mulle.
   Eile käisin kursakaaslastega kokkusaamas ja jõudsin koju 00:30 ning pidin hakkama koristama. See vihastas alguses, aga pärast mõtlesin, et ma nagunii poleks und saanud, seega rahunesin maha ja võtsin seda paratamatusena.
   Igatahes jah. Kass tuleks viia psühholoogi juurde. Mingi vaimne värk on. Ma olen püüdnud kassi jaoks olemas olla ja näidata, et pole vaja midagi karta. Aga minu mõistus on nüüd otsas.
   Üks õhtu olin nii väsinud, et mõtlesin, et panen selle kassi magama. See pole enam normaalne. Sellise kassiga ma endale elamist ei saa. Kassiga on üldse raske elamist leida, aga kui ta veel selline on, siis on lausa võimatu.

 2. Roland kirjutab:

  Ma ei saa aru ikkagi, mis selle puuri mõte on… Kassile rohkem stressi tekitada või midagi muud?

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Ikka rohkem stressi tekitada. (nali). Puuri mõte on see, et siis ta ei saa minna voodi alla roojama. Iga õhtu selle voodi tirimine ja voodialuse koristamine on väga väsitav ja kulukas. Tuleb osta iga nädal vähemalt neli rulli majapidamispaberit ja siis mingit puhastusvahendit. Kassi lõhna neutraliseerijat ma ei raatsi enam osta, sest see maksab 3-6 eur. Viimane kord ostsin rohelist (vedelat) seepi, mis hakkab ka juba otsa saama.
   Ma lihtsalt ei näe muud võimalust kui ta puuri panna.
   Kui ma voodi aluse ära blokeeriksin, siis poleks tal kuhugi peitu pugeda ja ma ei kujuta ette, kuhu ta siis oma häda võiks teha. Pealegi on tal puuris natuke kindlam, sest sinna keegi teda tülitama minna ei saa. (Muidugi, kas kass ka sellest aru saab, ma ei tea.)

 3. H. kirjutab:

  Minu arust üsna mõistlik samm. Kas võib-olla ka õpib sellest ja mingil hetkel võib uuesti ilma puurita katsetada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>