Prillide teema

Prillid on üsna suur investeering ja nende puhul ei saa väga palju järeleandmisi teha. Nii ma otsingi kõige soodsamat võimalust, kuid minule aktsepteeritava kvaliteediga.

Hakkasin koostama nimekirja, võrdlevat tabelit erinevate prillipoodide kohta. Näis, mis ma kokku saan. Kui selle suure tööga valmis saan, siis püüan oma teadmisi jagada. Praegu on seda infot nii raske kätte saada.

Hetkel mõtlen Tartusse turule minna. Seal saab eesti keelega hakkama ja sealt olen kunagi juba midagi ostnud. Samas raamidele lisanduks siis piletiraha… Samas võin ma ju oma vanade raamidega olla, vahetan vaid klaasid ära…

Prillidel on erinevad ninale toetumise padjad. Ühed on sellised, mida saab painutada (traadi otsas), hetkel on mul sellised, kuid mõtlen, et äkki need, millel on jäik raami sees olevad, on paremad. Ma enda omasid olen painutanud ja vahel olen vaadanud aknast välja, siis olen prillidega klaasi vastu põrganud… Aga jooksul on need ikka paigast liikunad ja siis on prillid natuke viltu peas jne… Ka on praegused prillid natuke suured, sangade vahe on liiga suur.

Mõtlen, et kõige targem oleks võtta prilliraamid, -klaasid, läätsed ja nägemise kontrolli teenus ühest kohast. Ja nüüd peangi tegema uuringu, kust ma saaksin selle kompoti kõige soodsamalt. Mõnel pool, saavad üliõpilased soodustust, mõnel pool on prillide ostmisel teenus ültse tasuta… See teeb võrdlemise keeruliseks.

Aga küll ma mingi lahenduse ikka leian. Aga nüüd tuleks ka õppimisega tegeleda. Mingi väsimus on tekkinud. Ei jõua midagi teha. Loodan, et see läheb üle. Homsest püüan jälle aeroobikas käima hakata. Plaanid on mul ikka head.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>