Töövestlus

Täna käisin siis töövestlusel. Mul ei olegi midagi põrutavat rääkida.

Läksin eelarvamustega, aga täitsa tore oli. Tekkis isegi mõte või soov seal töötada. Aga poole tee peal jõudsin taas reaalsusele. Et see töö mulle ei sobi ja on ka kiiremaid teid erialasele tööle. Ma olen ju pingutanud ja mul on ju teadmised (vähemalt paberite järgi). :D

Mulle meeldis see, et kliendi kontaktid on sealt poolt, lisaks sellele on koolitused (toote koolitused). Tööpäevad on 5-tunnised, kahes-vahetuses on töö. Lõunat ja puhkeaega ei loeta. Enamus palgast tuleb lisatasuna palga pealt. Kodule lähedal. Suveks see miinimum palk, mis nad lubasid ka sobiks. Lisaks ka võimalus raamatupidamise osakonda saada, kui koht vabaneb. Just oli üks neiu sealt raamatupidamisse läinud.

Aga jah. Ma usun, et ühe nädalaga muutuks see töö mulle vastikuks. Olen selles väga veendunud, seega otsin midagi sobivamat, meeldivamat.

Muidugi, homme saan teada, kas nemad mind üldse valivad. Ütlesin, et tuleksin vaid kaheks kuuks, seega pole neil mõtet mind ju välja koolitada. See oleks isegi lihtsam variant, siis teeksid nad otsuse minu eest. :D

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>