Katsetused köögis

Vanaema juurest sain kunagi maasikaid. Need olid sügavkülmas. H ikka tegi siin kooke, nüüd pole ta ammu kooke teinud. Küsisin, et kas tal on nende maasikatega plaan. Ta ütles, et tal pole. Siis mõtlesingi, et teen kooki ja nii saab ka külmkappi ruumi juurde (mitte, et seda oleks vaja). Külmkapist ma pole veel oma ladu teinud, seega seal ruumi veel on. :D

Voodi kõrval on mul 5 pakki kassiliiva, sest septembris pole mul aega seda osta. H täna naeris mu üle, et mida ma varun siin koguaeg. Üks päev vaatasin, et suhkur oli 0,45 eur/kg. Mõtlesin osta, aga mul kapis kaks kilo vähemalt, H oleks väga kurjaks saanud. Usun, et sellega venitab ka järgmise sooduskampaaniani välja. Seega jätsin suhkru seekord ostmata.

Täna käisin poes, et koogi jaoks vajalikke produkte osta. Sattusin kokku Reforierakonna tegelastega, nad soovisid head püha ja kinkisid mulle väikse Eesti lipu. (Ma olen ka Baltiketis osalenud. Vanaema ütles, et olin koos tema ja vanaisaga seal seisnud. Tavaliselt ma võõrastel inimestel end puututada ei lubanud ja kätt ei andnud, aga seal olevat ma nii tublisti võõral tädil käest kinni hoidnud. Vanust oli mul siis 2-3 aastat. Patrioot olen.) :D

Igatahes, see kook siis. Panen pildid. Need augud on selleks, et šokolaad koogi sisse läheks. Arvasin, et šokolaad on parema maitsega ja tasakaalsutab taina maitsetust…

200820141078 200820141079 200820141080 200820141081 200820141082 200820141083 200820141084 200820141085

Ma ei ole seda maitsnud, seega ma ei tea, kas süüa ka kõlbab. Minu meelest ei näe just isuäratav välja, aga H lubas õhtul koju tulla ja süüa. Eks siis saan teada, kas süüa ka kõlbab.

See tainas tundus lõpuks nagu üsna maitsetu. Puuvilja maitset oleks soovinud seal tunda. See šokolaad muutus pärast sulatamist kuidagi mõruks. Võib-olla oli enne ka, seda šokolaadi ma pole väga tarbinud. Muidu olen viimasel ajal küll suur magusa-sõber. Iga päev olen endale midagi lubanud. Nagu öeldakse: “Head naist peabki palju olema.” :D

 

Rubriigid: Minny kokkamise nurk, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>