Minu nädala horoskoop

Midagi meeldivat ka.. Mulle nii meeldib mu nädala horoskoop…

Nädalakoroskoop: 18.10.2014-24.10.2014

Tänu suurepärasele suhtlemisoskusele suudad paljugi asju korda ajada ning oma tahtmise saavutada, ilma et teised arugi saaks, et nad tegelikult järele annavad ja oma soovidest taanduvad. Jääd oma hea välimuse, eriti aga meeldiva olekuga silma nii mõnelegi vastassoo esindajale.

http://naine24.postimees.ee/horoskoop/kaalud/

Pole paha – või mis?… :D

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina., Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>