Minu tähemärk naisena

Nagu ikka Facebook aitas…

KAALUD

Kaaludest naine on hea abikaasa ja ema. Ta soovib aga kõike kontrollida ning olla pereasjades ja kodukorras määraval kohal. Ta soovib täielikku avameelsust ning teada mehe ja laste igat sammu. Ta soovib ka palju aega koos perega veeta.

Olen endale välja valinud (kungi valisin, mitu aastat tagasi) meessoost kaaslase ja Lõvi tähtkujule olen silma peale visanud, seega:

LÕVI

Lõvist mees on armsamana ideaalne. Abikaasana on ta hea, sest ta on väga osavõtlik ja armastab lapsi, kuid naise suhtes võib ta olla väga armukade. Seejuures soovib ta endale kõrvale kaunist ja tarka naist, kes oleks ideaalne perenaine ja hea ema lastele jne. Seejuures unustab ta vahel, et kõige selle eest tuleb ka midagi vastu anda.

H on lõvi tähtkujust ja tema kohta käib täielikult see “kõige selle eest tuleb midagi ka vastu anda”…

See, Tartu R on Neitsi (tema kohta käis küll täppi):

NEITSI

Neitsist mees on suur pedant, kodu peab olema ideaalses korras ja ta nõuab naiselt selles mõttes maksimumi. Kuigivõrd vaimustuses ei ole ta ka laste ja koduloomade tekitatava segaduse üle. Muidu on ta truu, ent võib olla ka üsna valiv. Kui sa võidad tema südame, siis saab see sinu omaks.

Mu eks oli skorpion, sellest tähemärgist hoian ma eemale. Eksi puhul oli küll see egoistlikkus… See jäi silma ja meelde:

SKORPION

Skorpionist mees armastab väga oma lapsi ning jah, ka naist, kuid ta ei suuda end armastuse nimel ohverdada. See mees on üsna egoistlik, mis tähendab, et ta vajab enda kõrvale naist, kes suudab end kohandada eluks koos Skorpioniga. Ta armastab oma naist, ent kui ta pole millegagi rahul, võib ta ilma südametunnistuse piinadeta salvata.

Kuid kirjelduse järgi sobiks vist Kaljukits, probleeme võib tekkitada see “ise määrav” ja siis see söögitegemine ja koristamine (ma ei ole standard naine ja standard funktsioonidega… ma oskan koristada ja süüa teha, aga ma ei taha seda teha, mulle meeldivad meeste ülesanded rohkem) Seega võib tekkida rollide osas probleeme…:

KALJUKITS

Kaljukitsest mees on väga truu, kuid nõuab sama 100% ka vastu. Tema jaoks on peamine stabiilsus ja turvatunne: ta ootab seda ja on valmis seda ka vastu andma. Talle väga olulised lapsed, samuti see, et kodus ootaks soe õhtusöök ja kord. Ta tunneb end hästi peremudelis, kus ta on ise määrav, lastes naisel vastutada kodus toimuva eest.

http://minaise.ee/abieluhoroskoop-milline-voiks-ta-olla-abielus/

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina.. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 kommentaari postitusele Minu tähemärk naisena

  1. Roland kirjutab:

    Kaljukitsest mees on küll paras möku :D . Minny, ega Sa seda päriselt usu?

  2. Roland kirjutab:

    Ma pean minema vist dekanaati ja teatama, et meie kooli magistriõppes on selline tütarlaps, kes usub horoskoopi. Päevapealt oleksid kohast ilma :P . Lugesin enda kohta ka ja naersin, aga noh horoskoop ongi meelelahutus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>