Tegelikult midagi ma nagu oskan

Nimelt eelmisel kuul kulus mul toidule kõigest 31,27 eurot. Lootsin, et suudan 30-ga hakkama saada. Kui ma oleksin oma õunad ostnud novembris, siis vist oleksin isegi natuke alla 30 euroga hakkama saada.

Kunagi ma mõtlesin, et võimatu on 30 euroga kuus söödud saada, aga eelmisel kuul ma nägin, et tõesti on võimalik. Kusjuures, ma ostsin hästi palju šokolaadi ja muud staffi. Muidugi söön ma H sööki, aga ma ei põe. Olen talle mitmel korral öelnud, et naelutagu külmkapp kinni, peitku oma söök minu eest ära, kui ta ei taha, et ma ta sööki sööks.

Kuid paistab, et tal pole midagi selle vastu. Ta ise pakub mulle oma putrusid ja muid küpsetisi.

Mul poleks ka midagi selle vastu kui ta minu sööke sööb, aga ta ei taha õuna ega putru. :D

Olen endale uue pisikese eesmärgi seadnud. Püüan käesoleval kuul ka 30 euroga hakkama saada. See kuu olen juba 2,12 euri toidule kulutanud.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>