Nõme… midagi on puudu…

Hakkan vist haigeks jääma. Natuke on nagu nohu ja kurk annab tunda. Äkki peaksin jooma meega teed veel õhtul? Võtma kurguvalu tableti, iagaks juhuks?

Ma vihkan ennast. Terve päeva olen ära raisanud. Käsin jalutamas. Läksin suure ringiga poodi. Ostsin palju toitu ja raskeid asju, nt kartulit 2 kg, nõudepesuvahendi 1,5 liitrise, õuna 1,5 kg ja leiva 1 kg, ArticSport 1,5 liitrit.. Veel oli asju. Ma ei tea kui raske mu kandam oli. Aga selga lõid sellised torkevalud. Nagu keegi lõikaks noaga mu selga lahti. See oli korraks ja siis kadus mõneks ajaks. Ma ei tohtinud end väga liigutada. Pidin kõndima nagu robot, sirgete jalgadega ja vähe kõikuma. Selg hästi kangelt sirge…

Olen oma õppimise plaanist nii palju maas. Täna oli koolist vaba päev, aga ma pole eriti õppima hakanud. Ja pole nagu midagi teinud ka.

Ma ei suuda alustada.

Sellistel hetkedel tahaks kahestuda ja võtta endalt käest kinni ja sundida ning takistada igasugust aja raiskamist… Vast homme suudan tubli olla.

Täna, tegelt paar päeva tagasi, jäi mulle silma “Vabagalerii”. Infi leiab, ega seal targemaks ei saa, aga vähemalt saab neile viidata. Viide siis: http://web.zone.ee/vabagalerii/. Ja see pilt, mis mulle silma jäi. Ma tegin sellest pilti, aga ma ei tea, kas ma söendan selle üles panna või mitte. Klaasile võis ju minu kuju ka jääda ja ma ei tea, kas ma tohin seda avaldada. Samas see oli avalikus kohas, bussipaviljoni taga. Antud pilt asus Nõmme tee tänaval, buss nr 17 peatuses, üks või kaks peatust enne “Retketee” peatust (suunaga Lastehaigla poole). See on seal paar päeva olnud. Äkki on veelgi.

Aaa… et mida seal siis näeb. Sellel konkreetsel pildil on naisterahva keha, selline vormikam ja ainult aluspüksid on jalas, nägu pole joonistatud. Pilt ise on tehtud harilikuga ja üsna hästi on tehtud. Tegelikult on tehtud väga hästi.

Panen siis ka selle pildi ülesse ja natuke ennast ka. Minu suu ja käte peegeldus on peale jäänud. Võib-olla pinksamal vaatamisel näeb mind ka. Edu neile, kes seda suudavad. See on nende privileeg. Ju siis olen ma nii oluline, et tasub aja kulutamine ja silmade pingutamine ära.

031220141169 031220141170 031220141171

***

Ja postituse teine pool. Ma olen treve päev nagu kedagi või midagi (mingit elamust) otsinud, kuid pole seda leidnud. Miskit on puudu, aga ma ei tea, mis… See on vastik tunne.

Kell on palju, aga ma püüan õppimisega vähemalt alustada, ehk äkki siis saan kohe hommikul tegutsema hakata. St õppima. Mul on vaja üks strateegiline audit teha. Siis natuke veel üht-teist.

Mis mu õppimist takistab? Ma ise. Mu mõtted. Ma mõtlen, et ma ei oska, ma ei saa hakkama jne… Ja siis ongi nii raske õppima hakata.

Homme püüan mõelda, et ma saan hakkama. Teen täpselt nii palju kui ma oskan. Keegi ei ootagi minult rohkem ja ma ei saagi teha rohkemat kui mu võimed on. Seega… Tuleb lihtsalt tegutseda. Teha midagigi… Teha seda, mida ma oskan ja nii nagu ma oskan ja kõik. Siin ei ole ju midagi rasket.

Ülesanne ise on väga huvitav. Ja kui ma sellega ei tegeleks, ega mul muud paremat ei olegi teha. Selle auditi tegemine ongi kõige mõistlikum ajaveetmise võimalus…

Seega.. püüan alustada… Ja homme püüan tubli olla…

Loodan, et rahavoo aruande koostamise peale tunnikontrolli ei tule, sest seda ma küll ei õpi. Homme ei taha, ega viitsi… :(

Rubriigid: Blogi prügikast, Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>