Kius

Kunagi kirjutasin, et kui see rauakolakas saab kõrgema keskmise reitingu, siis ma kustutan oma pildi(d) ära. Nii juhtus. St see raud-kolakas sai kõrgema hinde, kui see uus pilt, mille ma lisasin. Kusjuures mulle endale meeldib see uus pilt endast rohkem. Olen seal nii ilus. :)

Aga… ma ei kustuta oma pilti ära. Kui olengi üldsuse arvates kole ja nohik, mis siis. Ongi parem, siis igasugused haiged ei kirjuta.

Kuigi, tegelikult kirjutavad ikka… Tutvumisportaal on meelelahutus, mis muud…

Homme püüan ka õppida. Täna sain nagu asja natuke jooksma. Hommikul on raske. Uni on nii mega suur, aga ega ma magada nagunii ei saaks. Seega püüan õppida. Loodan homme selle strateegilise auditi valmis saada.

Siis pühapäeval teen kontserniarvestust ja kusagil pean veel siseauditiga tegelema. Tegevusi on, aga pole, kes neid teeks. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>