Ups, vale nimi

Täna ütlesin H-le kogemata oma eksi nime. Ma ehmatasin ja läksin näost punaseks. Ta vaatas ka mind nii küsiva pilguga või nagu ma oleksin lolliks läinud.

Ma ei tea, miks ma eksi nime ütlesin. Ma mõtlen ikka Tartu R-le. Eks on unustuste hõlma vajunud. Samas, me rääkisime BMW-st ja siis ta küsis mingit tehnilist asja ning võib-olla selle pärast tuli ka eksi nimi. Minu BMW-alased teadmised on kõik seotud eksiga.

Aga nüüd ei julge ühtegi nime suhu võtta. Olen ennast juba pehmeks õppinud.

Flirticu troppidel pole ka fantaasia ja ülbuse piire. (Ja ma näen vist ikka ilgelt naiivne ja pekstav välja). Igatahes, mõned näited siis..

Otsin naist, kellel pole midagi selle vastu, kui teda seksi ajal natuke alandatakse.Tahaks leida kedagi kellega voodis hea klapp ja võiks välja kujuneda püsiv suhe.  Kas sulle võiks selline asi huvi pakkuda?

Mulle tundus, et pervisod on rohkem olnud, aga ma ei leidnud rohkem oma kirjade hulgast.

See PUA ka kutsub mind välja. Kutsus mind, et ma ta rongile saadaks. Tunneb end nii kuningana ja arvab, et ma hakkan talle siis saatja-daamiks. Mida veel?

Õppida vaja.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>