Äratundmise rõõm

Leidsin siis sellise artikli. http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/kas-ka-sina-10-naisetuupi-kellel-on-koige-raskem-endale-kaaslast-leida?id=70664835 (29.01.2015)

Tundsin ära iseenda.

Seega olen:

  1. Preili Teine Koht -> mehe vajadused on tähtsad, mind ja minu vajadusi pole olemas.
  2. Preili Seksikuninganna -> noooh… kui ma seksima hakkan, siis ma seda ära kasutan… seks ei ole nauding, see on mõjutusvahend, võim jms…
  3. Preili Hingesugulane -> mina näen ka hingesugulasi… “Me oleme ju kokku loodud. Miks sa mind ei armasta?”
  4. Preili Draama -> ma tekitan draama igalpool… “Sa vaatasid selle neiu tagumiku. Sa tahad teda? Sa ei armasta mind. Ma olen paks…”
  5. Preili Õnnetu -> nuuks-nuuks… “mu eks pettis mind, siis ma leidsin hingesugulase, kellesse ma armusin, siis kolisin ära ja armusin korterikaaslasesse, aga keegi mind ei armasta ega taha…”
  6. Preili Emme -> “Kas sa salli panid kaela? Lähed poistega jooma, kas sul ikka raha on või annan natuke? Ära siis pahandusi tee…”
  7. Preili Lämmataja -> “Kuidas sa julged üksi välja minna? Miks sa mind kaasa ei kutsu? Kellega lähed? Sa lähed mind petma. Oma eksil ma lubasin üksi välja minna ja kohe maandus ta teise naise voodisse…. Enam ma seda viga ei tee… Tule ilusti kappi tagasi. Tegelen sinuga, kui aega saan.”
  8. Preili Iseseisev -> “Ma tõstan ise selle kapi teise kohta, muidu tõstad veel oma selja ära. Aaa… näed sahtel on katki läinud, ma kohe teen korda.”
  9. Preili Roosad Prillid -> “Mina lähen New Yorki ja saan edukaks ja rikkaks. Ma saan nii kuulsaks ja õnnelikuks, et kõik, kes kunagi mulle ütlesid, et neil pole tundeid või nad ei taha mind või kommenteerisid mind negatiivselt… kõik nad kahetsevad seda veel ja siis tulevad minu jalge ette ja paluvad põlvili andeks… Ja siis vaatame, kuidas need asjad tegelikult on..”
  10. Preili Perfektsionist -> “Kõik alla hinnet 5 (suurepärast) ei ole hinded. Ma pean olema parim. Tulgu või ninast verd, aga pean olema esimene. Ja mu mees peab olema: doktor, rikas, ilus ja üldse kõige-kõige…”

Miks mul meest pole? Ma olen ju nii “värvikas kuju”? Kõik peaksid mind ju tahtma. :D

See on natuke tõsi ja natuke mitte. Aga kindlasti on see võimendatud ja kindlasti tahtsin ma nalja teha (enda kulul).

Rubriigid: Määratlemata, Mõtteterad ja tähelepanekud artiklitest. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>