Tehtud!

Ei, ei… Magistritöö pole valmis. :D

Käisin täna jooksmas. Mul jäi täpselt seitse päeva jooksmist vahele.

Ärkasin kell 5:00. Täitsa uskumatu, et sain end ülesse, sest viimasel ajal läksin magama kell 24:00 ja ärkasin kell 7:00. Eile sai magama mindud 23:00 ajal. Kusjuures ma ei pidanudki end väga sundima (voodist välja ajamisel ega jooksma minemisel). Piisas vaid sellest, et ütlesin endale: “Oled ju juba üleval. Varem oled sa ka sama väsinud olnud enne jooksma minemist, aga pärast jooksmist on sul miljon korda parem olla.”

Arvasin, et olen jooksmisega nullis tagasi. Ükskord oli nii, et kaks päeva jäi vahele, siis kolmas päev olin nii jõuetu ja ei suutnud eriti joosta.

Aga see on vist ikkagi tõsi, et lihas vajab ka puhkust (arenemise jaoks). Täna läks jooksmine suurepäraselt. Jõudsin ilusti mäkke, neli või viis tüüpi ootasid mind seal, kus ma tavaliselt jalutama hakkan, seega jooksin neist mööda ja minu jooksusektor pikenes selle võrra. Endalegi üllatuseks, ma ei olnudki pärast seda kokkukukkumise äärel. :D

Üks jalutussektor oleks vahele jäänud, sest kuulasin muusikat ja ei pannudki tähele, et tuleks jalutada. Seda puhkust nagu polnudki vaja. Tunne oli selline, et oleksin võinud kõik selle 10 km ühe ropsuga läbi joosta (ilma kõndimisteta). :D Aga ma ei hakanud pingutam. Jään ikka oma rutiini juurde (vähemalt esialgugi).

Tegin endast pilte ka. Ei lõiganud pead välja ja ei jätnud seda ka kaadrist välja…

Minuga on nii nagu seriaalist The Friends selle Chandlerigagi… :D

Minu pildid siis… Ma ei saanud paremaid pilte ka teha, sest telefon hakkas jupsima. Pilt läks mustaks ja see (telefon) ei allunud minu korraldustele…

030520151527 030520151526

Need, kes lootsid mu nägu näha. Sry… Tegin oma varjust pilti. Kui ma jooksin ja oma varju vatasin, siis tundusin ma nii enesekindel ja seksikas. Aga kui pilti tegin, siis selg on küürus, jope on puhvis ja jalad on nagu torbik-jäätised (need koonus-tuutud). :D

Oleksin tahtnud pilti natuke rohkem külje pealt. Et pats oleks selgelt eristatav ja põsesarnad oleksid peal olnud ja kõrvaklappide juhe ka… Aga jah… Ja muidugi minu “ideaalses” vormis tagumik ka. :D :D :D

Soovisin mingit sellist pilti endast:

Pildiotsingu shadow of girl running tulemus

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgewgDJYdAlARMaIAYKUUABQtykIcbDPtcJBnj6Tf0ykk7515O

 

 

http://www.alliancewomen.org/images10/runnertn.jpg

http://thumb1.shutterstock.com/photos/thumb_large/238735/238735,1252160370,8.jpg

Ma olen nii ilus, et foto ega peegel ei suuda seda jäädvustada ega tagasi peegeledada. :D :D :D Seega ma ise ei näegi kui ilus ma olen, suudan seda vaid kergelt aimata. :D :D :D (See oli nali. Ma pole tegelikult üldsegi mitte nii enesekindel. Aga natuke enesekindel olen. Mõnikord olen.)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Tehtud!

  1. siam kirjutab:

    Osale Maijooksus ka :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>