Miks keegi ei näe kui tark, osav ja ilus ma olen?

Kui ma ise arvan, et ma olen tark, osav ja ilus ning mitte keegi teine seda ei märka, kas ma näen siis valesti? (Oleks vaja tugevamaid prille?) :D

Äkki ma polegi seda? Ei saa ju olla, et pole. :D

***

Magistritöö. Saan valmis enda arvates suurepärase kirjatüki. Saadan emale, temalt tuleb miljon parandust. Nüüd vastas juhendaja. Olen pool tööd valesti teinud, mudeleid valesti rakendanud, järeldused on valed… Kus ma vea tegin?

***

Kui nüüd päris aus olla, siis ma täna kohe nutsin. Olin ahastuses. Kirusin ennast, et kui rumal ma ikka olen. Siis hakkas endast kahju ja hakkasin juhendajat kiruma, et ta üldse ei vasta ja üldse ei aita mind. Ainult tekitab mulle lisa stressi.

***

Mõne juhendaja väitega ma pole nõus. Aga ühe väitega, millega ma alguses nõus ei olnud, ma nõustusin hiljem. Äkki peaks nüüd kohe need juhendaja väited üle võtma, ilma võitlemata?

Ma olen võtleja. Kuidas ma saan nüüd lihtsalt midagi üle võtta.

***

Ma olin ja vist olen ikka veel nii vihane, et tahaks enda sisse augu teha, et seda viha natukenegi endast välja lasta. Siis tahaks ühe maja pikali lüüa, sest vihast jõudu tundub selleks piisavalt olevat…

***

Otsustasin, et tegelen selle magistritööga. Nüüd tuli tööd juurde, seega võin ma läpaka kaissu võtta ja loobuda hommikusest pesemisest, et aega säästa. Söömine on ka mõttetu… Ja kahe-kolme nädala pärast väljun oma koopast ja siis näen ma välja nagu metsaline. :D

***

Olukord on lootusetu, aga ma ei anna ju alla. Vähemalt ilma võitluseta mitte. Kursusetöö tegemisel ma põrusin (esimesel katsel). Ma tahan endale tõestada, et olen nüüd tugevam ja tulen sellest lootusetust olukorrast välja. Ma saan hakkama. Mina olen muutunud ja olukord on muutunud.

Rubriigid: Määratlemata, Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>