Sain selle puuduoleva alapeatüki valmis

Jah. See alapeatükk on valmis. Iseasi, kuidas see mulle homme tundub, aga hetkel olen sellega väga rahul. :D

Kokkuvõtet, sissejuhatust ja muid lisandeid (pisiasju – ei, need ei ole pisiasjad minu jaoks) ma pole valmis saanud. Mõtlen, kas kirjutaks midagi kokku, väsinud peaga kirjutatud teksti on homme “tore” lugeda, st parandada. :D

Usun, et homme tuleb korteriomanik raha järgi. Täna ei tulnud, ma küll kutsusin, aga kommunaalide arvet pole tulnud, seega ta ei tulnud. Igatahes, ma prognoosin, et ta tuleb homme. Siis oleks hea natuke ka magada, sest suurt sularaha lugeda väsinud peaga… Olen seda teinud, Jyskis… Olin kassas (terve päev), aga eelmisel ööl magasin 3-5 tundi… Kusjuures kassa klappis õhtul. Muidugi aitas mind “võlujook”, st energiajook.

Praegu on mul ka üks energiajook sees, st 0,5 liitrit. Seega und ei ole. Ja kirjutamine hakkas ka nagu jooksma. Nii siin, kui sa selle alapeatüki juures. Terve päev ma põrnitsesin arve ja arvutsin igasuguseid protsente… Ohh.. võib-olla kui töö valmis on, siis panen siia pildi oma märkmetest. Võõras inimene vaataks neid ja sooviks mind siis “pehmesse tuppa” puhkama saata, st vaimuhaiglasse paigutada. :D

Ma mõtlen paberi peal. Koondan mõtteid. Mõni mõte tuleb, siis otsin paberitüki ja kirjutan üles ja hilejm hakkan neid siis süstematiseerima… Püüan teistele arusaadavasse vormi panna… :D

***

Aga see magamaminemise asi…

Tuleks magama minna, sest

  1. suure tõenäosusega tuleb homme omanik raha järgi,
  2. homme tahaks jooksma minna ja kell 5 ärgata,
  3. homme tuleks veel raamatukokku jõuda, et töö spelleriga üle kontrollida,
  4. aga enne tuleks kirjutada need “muud lisandid”.

Seega ei tuleks magama minna, sest

  1. oleks vaja need “muud lisandid” ikkagi valmis kirjutada,
  2. energiajook on juba sees, und pole, mida ma seal madratsi peal ikka seda kassi soendan…

Kui ma lähen magama ja kui ma ärkan kell 5. Siis kell 8:00 vast oleksin juba arvuti taga. Faili saaksin avatud kella 9:00-ks (heal juhul). Omanik tuleb kella 11:00 ajal (ma eeldan), lubas hiljem mulle helistada (reedel ütles), aga pole senimaani mulle helistanud…

Seega 9:00-11:00, kaks tundi… Kas ma saaksin need “muud lisad” valmis? Statistilselt ja varasemat kogemuist arvesse võttes, siis ei saa.

Ma olen vaid pool 0,5 liitrisest energiajooguist ära joonud. Küll ma saaksin ikka odavalt läbi. Nii vähesest piisas, et energia-jänku olla. :D

Aga siis panen selle pudfeli voodi kõrvale ja kui kell heliseb 5:00, siis võtan lonksu ja lähen jooksma. :D

Otsustasin, et ei hakka neid “muid lisandeid” kirjutama täna. Hetkel on mul hea tunne selle viimase alapeatüki pärast ja ma ei tahaks seda ära rikkuda. St seda tunnet. Ma pole juba pikka aega tundnud enda üle ühkust. Las ma siis natuke naudin seda.

Kui ma mõtlen sellele tekstile, mida ma täna kirjutasin töösse… Usun, et homme on seda “tore” lugeda, sest ma küll teadsin, mida ma öelda tahtsin, aga ma ei usu, et ma selle arusaadavalt kirja suutsin panna.

Kui tuvastan homme midagi eriti segast, siis panen siia ka ülesse. Võit on võit, olgu see võit siis rumaluse osasgi. :D

Rubriigid: Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>