Njah…

See neiu, kes sööb bussipeatuses salatit ja muudab teised bussi ootavad inimesed kohmetuks (tekitab neile ebamugavustunde) ja see neiu, kes istub tunde üksi mere ääres pingil (võtab jalanõud ka jalast ära ja vaatab merd)…. Jah, see veidrik olen mina. :D

Aga ei, ma ei kurda… Kuidas see oligi… “Kui inimene on surnud, siis ei saa ta ise sellest aru, aga teistel on raske. Sama on ka siis, kui inimene loll on.” (St olen loll.) :D

Täna jäi mulle silma kaks tšiklit. Viskasin pilgu peale ägedamale, vaatasin, et istet jagub kahe jaoks. Märkasin, et noormees tuleb ka bike juurde. Hakkan juba sihikut paika panema, kuid siis näen, et noormehe taha juba istub üks ilus, noor, sale ja igati üli-üli neid… Krt.. vana Minny jäi hiljaks… Kas juba kõigil ilusatel ägetate bikede meessoost omanikel on juba neiu vastavalt bike kubatuuridele?

Mul on teooria, et suve lõpupoole neiude aktiivus kahaneb, äkki siis saab Minny ka löögile. Minny võib pori-vihmas ka sõitu nautida. Minnyle mõnikord vihm meeldib. :D

Bike omanikud on harjunud tähelepanuga, aga seda jääb vähemaks ja siis tulebki Minny etteaste… Minny saab oma sõidu kätte, teeb linnukese oma check-listi ja elab oma elu edasi. Seab uued eesmärgid ja soovib… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>