Eile oli “crazy” õhtu

Täna kustutasin ühe noormehe unistused… See oli nii raske. Ma tunnen ennast nii kohutavalt. Loodan, et asi (tema emotsionaalne seisund) pole nii hull nagu ma seda ette kujutan.

Siinkohal ma toonitan taas. Olge oma soovidega ettevaatlikud või olge hästi täpsed oma soovides, sest need võivad täituda.

***

L suudles mind eile. Täiesti ootamatult ja ma ei takistanud seda. Suudlus oli meeldiv, aga ei tekitanud minus mitte mingisuguseid tundeid (peale suure segaduse).

Ma olin nii kindel, et L otsib endale saledat ilusat blondi tibi. Ja kui ta näeb, et ma olen kaalus 2 kg juurde võtnud ja ilma meigita, siis ta kaob (nagu palju inimesed on seda varem teinud).

Seda enam ootamatum see suudlus oli ja seda enam segadusse ma tattusin…

***

Viimasel ajal olen ma mõelnud A peale, selle esimese A peale. Mulle meeldis see tempo, mis temal oli. Ma pole aru saanud, miks meie suhtlus katkes. Ma ei saa ju seda küsida ka, sest siis näiksin ma liialt pealetükkiv ja ahistav.

Küll leian endale kellegi või siis jään vanadüdrukuks, see variant on ka.

***

L eile ütles, et kui neiu laseb enda eest maksta, siis neiu näitab, et ta on noormehest huvitatud. Ups… Ma lasin tal oma kakao eest maksta. Olin valmis ise maksma, aga ta pakkus, et ta maksab. Oleks ma teadnud, et see näitab huvitatust, siis…

Mina mõtlesin, et kui kaks inimest on vallalised, siis ei pea nad ju kodus istuma ja mööda tutvumisportaale endale kaaslast otsima, et nad võivad ju koos midagi toreda teha, nt lihtsalt rääkida, loomaaias käia… Aga tundub, et see on liiga roosa unistus.

L oli seisukohal, et kui kohtutakse, siis tähendab, et ollakse 100% teine-teisele pühendunud ja teistega ei kohtuta… Aga minu arust tähendab see juba suhet. Aga suhtega ma ei kiirusta, mul pole enam teist kahetksat aastat, et oma ressursse vale inimese peale raiskan.

Ma mõtlesin, et aja kokkuhoiu mõttes õpin mitut inimest tundma, käin jalutamas ja niisama vestleme… Eks see tundus mulle ka natuke vale ja litsakas, aga… Ma ei saa ju ühe kohtumisega inimesest täit pilti ja kui ma keskendun aasta ühele, aasta teisel… (Suur aja kulu, kas see üldse kuhugi viib…)

Kõik kisub sinna suunda, et tulebki toetuda esimesele muljele… Kui seda sädet ei teki, siis kõik…

Ühe noormehega olen ma ka käinud omast asrust niisama jalutamas, aga äkki ta arvab ka, et meil on mingi suhe kujunemas ja et mul on tema vastu huvi… Siis tuleks ju ka see lõpetada.

Kõige mõistlikum on tutvusi leida töölt, koolist ja trennist. Siis vast ei arvata, et kui suhtled ja sul on tore, et sa tahad kohe suhet. Siis saab rahulikult inimest enne tundma õppida…

***

Tegelikult oleks mul vaja koolile keskenduda. Ma ei saa ega või oma aega mingile suhtele või noormehele raisata.

***

L pani mu R-i positsiooni. Nüüd mõistan ma R-i täielikult. Suudlemise tegevus on tore ja L-ga koos olla on tore, aga seda sädet pole (sellist tõmmet nagu R-ga, H-ga, eksmehega).

Mul on L-st kahju ja ma mõtlen, et olen talle andnud vale signaali. Olen teinud kusagil vea, aga ma ei tea kus. Äkki oli asi lihtsalt kommunikatsioonis. Mõistsime kohtumist ja jalutamist erinevalt.

Täna L kutsus mind jalutama, ütlesin ära. Ta solvus, arusaadav. Tema kirjast lugesin välja, et ta arvab, et mulle midagi temas ei sobinud. Püüdsin talle selgitada, et ta on tore ja kõik, aga et see eilne suudlus oli liiga rutakas ja muudab edasise suhtluse keeruliseks. Ja et meil on erinevad soovid, tema tahab suhet, aga mina tahan inimest rohkem tundma õppida, enne suhtesse astumist. Meil on väga erinevad tempod. (Ta kihutab kiirteel oma BMW-ga, aga ma sörgin rahulikult maanteeääres, teen peatuse, nuusutan lilli ja siis tasun edasi…).

Alles ma kirjutasin, et tahtsin A2-te suudelda. Kus mu jalutus ja aeglane tempo siis olid? :D Ma ei tea. Ma olen enda jaoks samasugune mõistatud nagu teiste jaokski. :D

***

L meenutab mulle palju mu eksmeest. Mitte välimuselt, aga üldiselt. Nt tauto kummardamine. Terve õhtu rääkisime tema BMW-st. Palusin tal näidata mulle mootorit ja siis ta rääkis ja näitas, mis ta kõik on ära vahetanud. Tore oli. Mulle kõik väga meeldis, aga mulle tundus, et nüüd on meil kõik tema autost ära räägitud. Kuid muid teemasid nagu väga meil polnudki.

Mind hirmutab see, et L läks just lahku. Ma näen, et ta pole oma eksist üle saanud. Ta tahab seda n-ö lahkumisvalu minuga matta, aga ma ei taha olla lappijaks. See on väga risky business.

Mulle tundub, et L ei oska ka oma arhadega arvestada ja säästmisest teab ta vaid nii palju, et… kui BMW-l midagi vaja on, siis säästab, aga elamise jaoks nagu ei oska säästa.

Tulevikuplaane tal ka ei ole.

L on natuke võimukas. Kui ta räägib, siis teda segada ei tohi. Ta ei lase teistel rääkida. Kui kokku saada, siis tahab tema otsustada, kuna ja kus. Ta küll jõuab samale tulemusele, mis ma välja pakkusin, aga lõppsõna peab jääma talle. Mingi aeg ma suudaks seda taluda, aga ma usun, et mitte kaua… Ma olen iseseisvusega juba liialt ära harjunud.

Siis L-le on oluline tihti perekonnaga suhelda. Elab vanemate juurse. Eile õhtul keegi helistas talle kaks korda, aga ta ei vastnud ja mulle ütles, et see on ema. Ma ei kontrollinud seda fakti, sest see ei huvitanud mind.

Mina pole harjunud vanematega tihti suhtlema. Kord kuus helistame ja küsime, et kas elad veel ja kõik. Pidev külaskäimine ja suhtlemine oleks mulle nii koormav…

Ma võiks jätkata seda listi, et miks ma ei julge L-ga suhet alustada.

***

Aga need soovid, mis kogemata täitusid, kuid ei olnudki nii toredad nagu ma arvasin, et need on:

  1. romantiline ja ootamatu suudlus,
  2. suudlus ei tekita minus armasutuse/armumise tunnet ei tekita seda sädet (nüüd kinnitatud fakt),
  3. soovisin endale suveks kedagi, keda kallistada, suudelda ja kellega 2-3 korda kuus külas käia (tema käib minul ja mina temal) või koos midagi toredat teha (nt loomaaias käia),
  4. soovisin, et keegi hooliks ja helistaks ning tunneks minu vastu huvi (L pakkus seda kõike mulle),
  5. soovisin, kedagi, kellel oleks vinge auto, kuhu istuda oleks uhke,
  6. soovisin jalutada ilusa mehe kõrval (L on ilus, aga kui teda lähemalt vaadata, tema olekut, siis pool välimuse ilust kaob).

Ma sain seda, mida ma soovisin, aga see polnud ikka see. Miski läks valesti. Ma kardan suhet. See on nagu lisakohustus, aga ma ei taha kohustust. Ma tahan keskenduda tööle ja koolile ning ma ei taha, et miskigi mu pea sassi ajaks. Ma ei taha (ahvatlevaid) meessoost-satelliite enda ümber tiirlema. Mul on mu eesmärgid, pole vaja, et keegi mu sihiku paigast nihutab.

***

Pärast suudlust, olin ma täiesti segaduses. Ma ütlesin L-le, et ta ei tunne mind üldse. Ta ütles, et ma näin tore, huvitav tüdruk… seal oli veel kiidulaulu, aga ma ei fikseerunud seda ära, sest ma mõtlesin, et see pole ju mina, keda tema kirjeldab…

Ja siis ma näitasin talle oma armilist kätt ja paiskasin välja, et olen ennast lõikunud… Ta ehmus. Tema jutust kõlas välja, et ta peab mind ebanormaalseks, et ta poleks sellist asja küll osanud oodata. Siis ta küsis minult:”Kas sa oled (nüüd) normaalne?” Ma ütlesin, et ma ei ole normaalne. Ta ehmus veelgi. Ja ütles, et ta kardab mind nüüd… Ma sain temast aru. Aga olukord oli naljakas, sest ma olen temast kaks korda lühem ja minu käsi on kaks tema kätt, kuid tema kardab mind. :D

Ma püüdsin talle seletada, et arstid ei ole minul midagi diagnoosinud ja ohtlik ma kellelegi ei ole. Aga vahel olen hästi rõõmus. Ega see olukorda ei parandanud, ta küsis, et kuidas… mis ma siis teen…

Ma ei oska seda seletada. Kui ma tunnen end vabalt, siis teen nalja ja lapsikusi vahel. Nt küsin poes üsna kõve häälega noormehelet (minu tuttav), et miks ta mulle Monsteri-nukku ei osta ning kõrval olevad vanad inimesed vaatavad mind suurte hukkamõistvate silmadega (mul natuke piinlik on, aga see läheb üle).

***

Ma olen veidike liimist lahti eilse (tunnete) segaduse pärast ja siis tänase resoluutse lõpu pärast. Aga püüan end kokku võtta ja keskenduda rohkem oma eesmärkidele. Flirticu konto on juba suletud, seega on olemas kõik eeldused, et ma saan oma eesmärkidele keskenduda… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>