Kui mitu korda antakse inimesele unistuse täitmise võimalus?

Mina kunagi fantaseerisin, et kui minul tekib võimalus Kerli Kõivuga kohtuda, siis mina teen kõik endast oleneva, et temaga sõbruneda ja äkki saan ma tema abiga USA-sse. Tema on küll natuke teises otsas Los Angeleses ja ma sihin New Yorki, aga esimeseks sammuks oleks täiega ok.

Tema loobus oma mänedžeridest ja hakkas oma raha asju ise ajama. Ma mõtlesin, et ma aitaks tal finantse planeerida ja aitaksin turunduse ja promo-värgi osas oma ideedega. Moodustaksime koos hea meeskonna. Võiksin talle tausta laulda ja tantsida ning ta pakub mulle (ja mu kassile mõned ruudud, kus horisontaalseks end visata).

Rõivaid võiksin aidata disainida ja õmmelda. Joonistada võiksin. Neid kõrgeid kingi võiksin puidust teha (olen puutööd teinud, nt. jänku ja kausi tegin omal ajal)…

***

Siis mõtlesin, et mis võimalus on minul kohtuda Kerliga. Null. Viskasin tobeda mõtte peast välja. Superstaariks ma ei saanud, sest kui ma katsetamas käisin (kunagi), siis jäi mul hääl kurku kinni. Polnud mida hinnata.

Mõtlesin, kui ma oleksin natuke kuulus, et siis võib-olla saan võimaluse Kerliga tutvuda.

***

Täna. Tahan üle tee minna. Minu ees kõnnib neiu mustade paksutallaga jalanõudega (jalanõude nimetus ei meenu, mul olid omal ajal valged). Ja valge karvase asjaga õlgadel ja pikkade valgete juustega.

Ma veel mõtlesin, et see lühike neiu on nii Kerli moodi ja nüüd loen uudist. http://publik.delfi.ee/news/inimesed/tabatud-kerli-koiv-tuli-elva-metsade-vahelt-pealinna-oomelu-nautima?id=71650183#!dgs=dgsee-154913:0jnmX6IFqnf9ZXHJUj1-7

Täpselt sellist neiut ma nägin. Oli ühe noormehega. Ma läksin neist mööda, nende ette. Teise foori ületasime ka koos ja siis läksime erinevatesse suundadesse.

Mul oli sajandi võimalus ja ma ei kasutanud seda. Ma polnud üldse kindel, et tegemist on Kerliga. Mõtlesin, et ta on USA-s. Oleksin ma teadnud. Äkki ma oleksin temaga kõnelenud…

Vist mitte… Täna lükkas tuul ajutise liiklusmärgi poolenisti autoteele. Mõtlesin, et tõstan selle tee pealt ära. Aga ei julgenud. Kaks sammu tegin selle suunas. Siis läks mulle roheline tuli põlema ja ma tulin ära koju… Olen kohutav jänku vahel.

Pean enda julgust ikka veel tugevalt treenima.

Sellise jänkuna ma edukaks ei saa ja ühegi kuulsusega rääkida ka ei saa.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>