Mulle meeldib see lugu

Ma ei tea, miks mulle see lugu meeldib. See ilmus aastal 1986. aasta juunis. Ma sündisin samal aastal, aga oktoobris.

Veel üks punase kleidi laul.

Mul oli kunagi punane seelik. Mulle see seelik väga meeldis, sest ma ise disainisin selle ja see oli väga erinev tolle aja moest. (Nagu mu neoon-rohelised teksasedki…) Ma ei tea, kuidas teised sellesse seelikusse suhtusid, aga mulle see väga meeldis.

Mu eksmees ütles, et talle see seelik ei meeldi ja siis ma viskasin selle ära. Olin natuke kurb. (See ei olnud mikromini, see seelik oli põlveni, peal oli lai must vöö ja alumine äär oli natuke viltu (tahtlikult), st ühe külje pealt pikem ning alumises ääres oli selline kroogitud riba või äär, muidu oli see tihedalt jalgade ümber.) Käisin mustade põlvedeni nahksaabastega. Omast arust olin nii cool selle seelikuga. :D

Rubriigid: Minny muusika-nurk. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>