Siin on segased lood

Täna leidsin “Raadio maja” (üsna lähedal mulle). Hiltoni hotelli ka. Oh, mida kõike ma veel ei tea (paljusid asju ja kohti ei saagi teada).

***

Kunagi lubasin teatrisse minna. Tundub, et see jääb ära. Tegin tegevuste nimekirja, kuid seda seal pole.

Loomaaeda lähen üksi ja plaanin olla seal terve päev.

Nõukogude muuseumit ma Internetist ei leidnud. Rotermani kvartalis jäi see mulle silma, aga enam seda vist seal pole. Kui ma selle leian ja pileti hind on ok, siis käin seal ka ära. Üks riteerium on veel, nimelt seal peaks lubatama pilti teha.

***

Lõpetamisele otsustasin minna. Kuigi riietusega on täbarasti. Seelikud mulle ei meeldi, ei tunne end selles kindlalt. Kingad on mul lahtised, aga üks blogija tegi need maha, et pole pidulikud. (Aga meil oli kirjas, et tuleb olla pidulik.) Ma ei tea, mida tähendab pidulik.

Aga… Ma võin ju seal klouni mängida, siis vähemalt märgatakse mind ja mõni inimene mäletab mind. Jätan endast mälestuse maha, naljaka nagu ma isegi. :D

***

Piilusin A Facebooki kontot. Tal on seal kirjas “vallaline”. Tahtsin talle kirjutada ja teda välja kutsuda. Aga ma ei julgenud. Ei, Minny ei karda võõrastele kirjutamist. Minny teeb selliseid asju mõtlematult. :D Kardan, et ta on nõus tulema ja siis äkki mul tekivad mingid tunded tema vastu ning siis oleks mul raske Eestist ära minna.

Ma pigem hoiaksin madalat profiili. Oleksin võimalik palju oma kassiga, ise-endaga. Lõpetaksin poolikuid asju. Planeerin reisi.

***

Äriplaan ei edene jälle. Vaatasin, et R ei olegi väga põhjalik olnud. Vajalike tööriistade osas on mul ikka veel küsimusi. Tundub, et ta pole ise kõike väga läbi mõelnud. See valdkond on mulle võõras, aga ikka tundub, et osasid teenuseid ta pakkuda ei saa, sest mulle tundub, et nende teenuste jaoks tal seadmeid pole. Aga ma ei tea, mis sedameid selleks vaja on ja seega ei oska neid internetist otsida ka.

Ise vaatasin müügileti ja riiulid, mõtlesin, et kui palju riiuleid alguseks peaks olema. Ruumide neti aadressid andis ta, aga ma ise tegin nende vahel valiku ja kirjutasin teksti.

Raamatupidamise ja kassaprogrammi vaatasin ise välja. Kuigi tuleks vist kallim vaadata, siis jääks raha n-ö reservi, ootamatuteks kuludeks. Toetus ei kata ootamatuid kulusid. Toetus katab eelarvestatud kulusid, seega tuleks eelarvestada suuremad kulud, siis saab raha, mida jagada… :D

Vahel tekib tunne, et kirjutan äriplaani endale. :D

***

Vahel tundub natuke tobe see R-le äriplaani kirjutamine. Mul oli (v-b on) tema vastu tunded. Tema remondib oma uut korterit ja peab naisega plaane. Tal on fun ja tore, on keegi, kes teda kallistab ja keda tema kallistada saab, aga mina istun siin arvuti taga ja kirjutan, otsin infi. Saaksin ju hoopis jalutada või midagi muud teha selle ajaga.

Aga ma lubasin talle ja ta on minu jaoks olemas olnud. Küll vaid paari sõnaga, aga need sõnad on mulle olulised olnud. Seega ma ikka pingutan, et see asi ära teha. Siis võiksin püüda selle peatüki sulgeda ja avada täiesti uus peatükk.

***

Hetkel ma ei tea, mida ma oma eluga peale hakkan. Mul on pisikesed eesmärgid ja kaugemale ette ei mõtle. Vaatan, mis juhtuma hakkab ja püüan muutuseid taluda. Ma olen ju see inimene, kellele muutused ei meeldi. :D Aga praegu olen muutuste keskel. Kuid ma olen sellega varemgi hakkama saanud. (Kordan ennast: see TTÜ-s õppimine ja Tallinna kolmine).

***

Sain umbes nädalaks oma rutiini tagasi, aga nüüd on see käest läinud. Täna jõin oma energiajoogi ka ära. Ma ei usu, et homme hommikul end üles saan.

Püüan end käsile võtta.

Kui olin oma rutiinis, siis oli kõike seda parem taluda. Kolimine ja lend ei tundunud nii õudsad, kui nt praegu (need tunduvad).

Rubriigid: Blogi prügikast, Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>