Mõned edusammud

1. Tellin kasslie söögi internetist. Viimasel korral jõudis minuni katkine kast, kaks konservipurki olid katki ja konserv laiali läinud. Teised purgid olid mõlgitud. Tegin pilti, koostasin taanikeelse kirja (täitsa iseseisvalt). Olin täpne ja põhjalik nagu alati. :D Igatahes… Kuna ma olen töötanud kaubanduses ja olen õppinud seaduseid ka natuke… Seega kirjedasin emotsioonitult olukorra ära, saatsin pildi ja kirjutasin ka, mis summas ma kahju hüvitamist tahan…. Nüüd on see koht, kus ma võin nina püsti ajada. Minu soov rahuldatakse. Saangi küsitud summa tagasi. :D Minu esimene ametlik taanikeelne kirju, millele vastati. Ma olen nii sillas… Ega ma palju ei küsinud. Tagasihoidlikult nagu naisterahvale kohane, aga tekitatud kahju kattis see ilusti.

2. Täna käisin koeraga jalutamas. Üks vanem naine (paar maja edasi) oli uksel ja tahtis rääkida. Tahtis, et ma tema postkastist ajalehe välja võtaksin. Nii uskumatu. Täna ma ei peitnudki oma pead ära ega jooksnud ära. Viisin ilusti lehe ära, siis ta veel rääkis. Natuke sain aru ka. Ja kutsus mind külla. Ma täna ei läinud, aga ütlesin, et muidugi tulen (kunagi). Ta rääkis head arusaadavat taani keelt. Ma ei jõudnud talle öelda, et ma ei oska eriti taani keelt. Aga… tore… See oli suur samm… Äkki ma suudan siia kohalikku ellu sisse elada.

3. Ema sõbranna helistas. Jutt jäi nii, et ma lähen sinna koristama 2. mail. Kui ma tubli olen, siis saan väikse töö-otsa. Seda oleks hädasti vaja. S paneb oma äri kokku ja kolib kauba koju tagasi. Praegu on ladu kaupa täis, aga pole müügipinda. :D Meil oleks vaja siin natuke ehitama hakata, siis võib-olla saaks siia poe teha. Aga raha on otsas… Vaatab, mis saab.

4. S küsis leedu poisi käest, et kas ta saab mind kooli viia mõni päev. S küsis nii ääri-veeri… Ja leedu poiss oli küsinud, et kuna… :D S töötab samas ettevõttes, kus leedu poisski. Midagi uut ja põnevat minu ellu, kui muidugi see toimib.

Õppimine ei edene. Püüan end nüüd kokku võtta. arvutiga on mingi jama. CD-d ei mängi. Ma laenutasin raamatukogust audio-raamatud, aga nüüd ei saagi neid kuulata. :D Tehnika ei armasta mind. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>