Kirjutaks midagi vä..?

Ega mul midagi öelda pole, aga tulenevalt sellest, et keegi minuga ei räägi, väljendan ma end siis ise… :D Vastan ilma, et ootaks küsimust. :D

I. on mu vist unustanud. Ega ma väga kurb ei ole. Ainult natuke kurb. Tema puhul võib juhtuda, et kunagi ta ikka kirjutab. Lihtsalt praegu pole tal aega.

Rando kirjutas mulle. Täitsa ise. Kirjutasime seda “väikest juttu”. Kuidas ilm on jne… :D Ei tea, kas ta loeb ka mu blogi või lihtsalt joppas õigel ajal. :D

***

Mul oli reede vaba päev. Kooli polnud. Seega sain endale järjest neli vaba päeva. Võtsin raamatukogust raamatuid ligi ja hakkasin usinalt lugema. Kui raamatu läbi saan, siis kirjutan kokkuvõtte. Noh, kui liiga palju lugeda, siis kipuvad need jutukesed sassi minema. Tihti olen lugenud samade autorite raamatuid ja siis kipuvad nimed samad olema, aga jutt või taust on erinev.

Punase tasnadi (algajate tasandi) raamatuid olen ma väga vähe lugenud (4-5). Rohelise tasandi raamatuid oled endale märkinud 19, aga lugenud olen 16. Otsustasin (koos Kennethiga), et lähen kollase tasandi raamatute peale üle.

Kollase tasandi raamatuid olen endale märkinud 13 ja lugenud olen (neist) 9. Ramatuid märgin sedasi, et mõnede raamatute viimastel lehtedel on nimekiri raamatutest ja esitatud on need tasandite kaupa. Nendest nimekirjadest olengi endale raamatuid märkinud. See tähendab, et tasanditel on veel raamtuid, aga mina lihtsalt ei tea neid (ei tea pealkirju).

Väike mure on selles, et kollasel tasandil pole eriti palju raamatuid. Seega tuleb vist edasi liikuda, aga sinine tasand on keeruline. Võib-olla nüüd olen ma selleks valmis, aga hirm on ikka selle ees.

Pärast sinist taset tuleb tavaline klassika, näiteks “Väike merineitsi”, “Nils Holgersson…” jne… Ehk siis raamatud, mida peaksid lugema taanlased gümnaasiumis, aga kuna riigi koolides enam koduseid töid anda ei või ja klassis ei jõua eriti palju lugeda, siis üldiselt ei loeta neid. Aga see selleks…

Igatahes… Selline on plaan.

Aga vahepeal on veel moodultestid ja kodused tööd (meil antakse kodutöid).

***

Hakkasin S-le tegema blogi. Tegin selle blog.com, aga see pole hea koht. Plaanin selle ära kustutada. Edasi ma ei teagi… Olen mõelnud (1) wordpress.com, (2) simpelsite… Rohkem ma ei teagi.

Ma olen üldse selle IT-asjandusega nii antiik. S on teinud FB-i enda ettevõttele mingi leha ja siis küsib minu käest asju, aga ma pole sellega kokkupuutunudki. Mul on juba natuke imelik öelda (korrata): “Kahjuks ei oska sind aidata.”

Ma ei mõista, miks see blog.com nii aeglane on ja nii… Ma ei teagi… Jookseb kokku koguaeg ja pilte ei saa üles panna. S-le on just oluline, et pilte saaks üles panna. Kangaid tahab müüa ja siis oleks vaja panna ülesse kangastest pildid. Ma veebipood tal oli, aga ma soovitasin selle ära lõpetada, sest see võttis raha. Ma arvan, et alustada tuleks väiksemalt. Klientide hankimine võtab aega, seega pole mõttekas kohe suurte kuludega alustada…

***

Ei, ma rohkem ei kobise… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 kommentaari postitusele Kirjutaks midagi vä..?

 1. äärelinna rohutirts kirjutab:

  Kuidas su ema keelega (või üleüldse) hakkama sai,kui sinna potsatas?

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Kui mu ema Taani tuli, siis tuli ta tööle ühte majutusega tegelevasse pere-ettevõttesse (ta suhtleb nendega veel). Ta rääkis inglise keelt. Seal töötas ta vist umbes 5 aastat, siis hakkas juba oma elamist vaatama ja uut tööd, sest seal maksti väga vähe (Taani palkadega võrreldes). (Alguses elas ta seal majutusasutuses, seal oli teenijale väike tuba). See on selline vana talukoht (u. 300 aastat vana maja, rookatusega). Kõrvalhoonetesse on tehtud väiksed korterid, mida üüritakse suvitajatele välja.
   Kui ta teise töö sai, tootmisettevõttesse, siis töövestlus oli inglise keeles. Seal töötades hakkas käima keeltekoolis, aga katkestas, sest töö ja kool oli liiga palju. Ta käis rolleriga ja öösiti talvel rolleriga oli väga külm ja ohtlik. Ta kukkus kaks korda ja tal polnud vastavat varustust.
   Siis jäi ta töötuks, hakkas käima ühes näitetrupis. Tegi kostüüme ja esines ka. Keele saigi ta seal selgeks. Seal arenes keel tohutult edasi. Kui uuesti tööle sai, siis ei jõudnud ta enam kaua seal esinemas ja proovides käia. Mõndaaega rabeles mitmel rindel.

 2. äärelinna rohutirts kirjutab:

  Täitsa põnev. 99,9% kange iseloom.Hindan seda.Olen absoluutselt teisest puust inimene,sestap leidsin peaaegu et kohatu võrdluse meie,Eesti ,venelastega: Jube raske,jube konarlik, jube õudne, aga koju ka ei lähe…kus s i i s k i oleks omad ja midagi ikka leiaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>