Taani pop-muusika…

See on vist taani-räpp.

Kiikasin sõnu ka. Naljakas. Siin on palju kordusi ja üsna lihtne on kaasa laulda.

Lauldakse lindudest. Mängitakse sõnadega, selles mõttes, et ka Taanis tähendab lind tiibadega organismi looduses ja tibisid.

“Ma vaatan linde. Miks mitte? Miks mitte? Mil nad istuvad mu hekil. Ma vaatan linde. Miks mitte? Miks mitte? Võib-olla nad varsti lendavad ära. Ma vaatan linde. Kõige rohkem neljapäeval, reedel ja laupäeval.”

“Tule ja vaata. Ma olen ostnud natuke seemneid. Minu lemmik järv hoiab neid käe-ulatuses. Linnu tüdrukud tulge minu linna. Ja minu koerad saavad teie peale haukuda. Üks betoon džungel. Päike pasitab, seega varsti algab hooaeg. Ups, ma mõtlen jahihooaeg. Anna, anna, anna mulle aega. See saab olema piisavalt naljakas. Mu silmad on sinul. Linnu, linnu näm-näm. Linnud lendavad ümber mu pea. Linnu, linnu, näm-näm.”

“Nii, tulge sealt, linnud. Nii, tulge issi juurde, linnud, Nii, tulge minu juurde, linnud. Nii, saan ma teid vaadata. Kuidas ma olen olnud siin terve talve? Ja käisin ringi ja tundisn end nii üksikuna. Ma ei saa lihtsalt kaduda. Õnneks tulite tagasi. Nagu ping-pong. Öelge tere (päevast) minu  king-kongile. Nüüd soovid sa mängida Monika ja Clintoniga või Marge ja Homer Simpsoniga.”

Selline “kena” laulukene. Naljakas ja kahemõtteline.

Velbekomme!

Rubriigid: Määratlemata, Minny muusika-nurk. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Taani pop-muusika…

  1. äärelinna rohutirts kirjutab:

    Täiesti kuulatav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>