Keel ei ole jalgrattasõit

Jah. Jalgrattaga sõitmist ma pole ära unustanud, kuigi olen seda liikumisvahendit väga harva kasutanud. Aga keel… Jah…

Eks see paistab välja, et minu eesti keel taandareneb. Aga mis on juhtunud mu inglise keelega. See on olematu.

Kuid positiivne on see, et inglane vastab mu kirjadele. Ta mainis, et mu keeleoskus oli enne parem, aga ta saab minust veel aru. :D St mu tekst on arusaadav. :D Surun nina mulda ja pean temaga nõustuma. :D

Mainin ära, et mu nooruspõlve pildid töötavad. Ma ei usu, et ta mulle vastaks, kui mul FB-s koledad pildid oleks. Seega… Jah… :D

***

Kenneth ütles mulle “Tere. Noor naine.” Ja siis parandas ennast: “Tere vana naine.” :D Aga siis parandas end veel. Lisas, et “Vana naine täna”. :D Ma ei osanud kohe kuidagi reageerida. Ohh Kenneth. :D Ma igatsen neid, oma vana klassi.

Aga uues klassis on ka tore. Täna olin Nicanoriga paaris. Ta pidi mulle küsimusi esitama (seoses tekstiga). Küsimused olid ka antud, aga tema esitas lisaküsimusi. Sain õppimist iga täie raha eest. Tegelikult tasuta, aga… Pidin pingutama.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>