Möhh…

Ma ei osanud midagi pealkirjaks panna, seega… Tuli selline… :)

Tänane päev ei tõotanud kuidagi hea tulla. Kuidas peaks ütlema. Ma arvasin, et terve päev läheb metsa, aga vist oli ok. Eks moodultesti tulemuste järgi otsustan (kui ma need kunagi teada saan). Muidugi suuline osa veel tuleb.

Päev algas uniselt. Muidugi ma unustasin mitmeid asju (mida varem pole küll juhtunud). Nt unustasin söögi kaasa võtta, aga õnneks enne minekut meenus. Jalanõud unustasin jalga panna (mitu korda).

Situatsioon: Võtan koti, oot veepudel. Ah, toit pole ju kotis. Viskan toidu kotti. Võtan koti, jakk tuleks selga panna. Panen koti toolile, panen jaki selga, võtan koti. Jalga tuleks ka midagi panna. Jälle kott toolile ja jalanõu nööre lipsutama. :D

***

Hommikul kõht natuke valutas, aga koolis oli juba ok olla. Moodultest tundus ka ok. Ma kartsin, et lükadesse tuleb panna määrsõnu (adverb), see on mulle natuke keeruline ja kõrvallause sidesõnad ka, aga õnneks pidime panema asesõnu, seega oli täitsa ok.

***

Ma taani keeles ei hakka kirjutama. Mul on vaja homseks õppida ja ma peaksin kiiresti siit kaduma.

Aga ma elan veel. Saan hakkama.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>