Kähkukas

Ei, ei. Minny jääb nunnaks. Pealkirjaga viitan, et üritan kirjutada kiiresti postitust. :D

Täna käisin jooksmas (1 h 4 min), ilmselgelt mõõtmisviga, sest mul oli 7 päeva pausi ja olin tohutult jõuetu. Kusjuures unustasin hommikul vett juua, enne jooksma minemist. St öö ilma veeta (ma magan kaua, sest tahan end ilusaks magada). Ja siis jooksma ilma veeta. :D Hea, et mu süda veel minuga on ja töötab. :D Ärge palun seda kodus järele tehke, see ei ole asi, millega võistelda, see on häbipost.

Märgin ära, et jooksmisega tegin natuke pettust ka. Umbes 20-30 sammu tegin vähem, st keerasin otsa ringi varem kui tavaliselt. S-i hipi-sõbranna sõitis oma A8-ga mulle vastu ja siis me rääkisime kaks sõna juttu ja ma olin ähmi täis ning keerasin kodupoole tagasi, tavaliselt ma jooksen ikka märgini ära ja siis alles keeran tagasi.

Muidugi aega hakkasin ma mõõtma ka hiljem. Sealt juba tuli mõne-kümne sekundiline vahe. Aga… Ilus on vaadata ja väga tubli, et end lõpuks välja sain. On parem tunne kohe.

***

Eile mulle helistati, aga ma ei kuulnud. Tagasi ei hakanud helistama. Ma oletasin, et kõne tuli töövahendusfirmast ja ma eeldasin, et nad andsid töö juba kellelegi teisele, seega… Ma ei reageerinud. Täna hommikul saatsid nad mulle SMS, et ma neile helistaks. Tegin seda peaaegu viivitamatult kohe. Ja mulle pakuti tööd järgmiseks nädalaks. Ma olin hommikul mega häppi, sest… Noh, mina ise helistasin ja rääkisin taani keeles ja omast arust sain aru ka. Ja veel töö ja värki…

Nüüd juba natuke kardan, aga ei midagi hullu. Kuid see S. Ma lihtsalt ei suuda enam. Alguses ma arvasin, et ma ei ütle talle midagi. Esmaspäeval jätan lipiku, et läksin tööle ja kõik. Aga mul oli vaja üks paber allkirjastada (digitaalselt, nem-id‘d kasutades) ja ma ei saanud kohe aru, kuidas süsteem toimib ja palusin abi.

Oh-sa-raks. Kõigepealt ma kuulsin tema ajalugu ja töökogemusi. Siis seletas mulle, mida kõike ma pean ja kuidas pean olema ja plaanis juba ettevõtte külastamist (koos).

Nüüd läks linna kulutama raha, mida ma pole veel isegi mitte teeninud. Juba helistas ja küsis, kas töö-vahenduse firmast on helistatud või kiri saadetud, kuhu ma minema pean jne… Anna olla muti, no tegelikult ka.

Kähkukas läheb pikaks. :D Las läheb.

Igatahes… Jah, mul on ülitore ema, aga natuke läheb juba liiale. Ma püüan head nägu teha ja temaga häid suhteid hoida, aga vahel tahaks küll talle käratada, et “siin lõpped sina ja algan mina. Ja mina teen vigu nüüd ja tulevikus ja keegi ei sure ära, kui mina vigu teen. Ja sinu ettepanekud ei ole ka veatud, et sina teeb ka vigu.”

Lisaks ta käib mu selja taga luuramas, et mida ma siin teen. Ta nimelt vaatab palju TV-d ja uudiseid ja terroristid on vaiksed ning lapsed, kes on vaiksed ja istuvad oma toas ja arvutis, lähevad ka terroristiks ja mina suhtlen ühe süürialasega, seega on suur tõenäosus, et ma lasen end õhku. :D Ja mul pole üldse privaatsust.

Ükskord käisin Sarunasega väljas. See oli teine kord temaga koos väljas käia. Ja nüüd juba tahab, et Sarunas tuleks siia remonti tegema. Noh, mind aitama… Ta on hull ärakasutaja. Tema enda “sõber” ei anna enam näole, nüüd kasutab mind tasuta-tööjõu ligimeelitamiseks. :D

Me oleme nii erinevad. Mina pigem teeksin üksi. Ma kohe üldse ei taha enam mingit suhet ja pere segamini ajada. Kuigi Sarunasega pole mingit suhet. Mul polegi suhet. Aga ikkagi.

Teine erinevus on see, et ma ei kuluta raha, mida ma teeninud pole ja ma ei planeeri raha, mille ma olen teeninud, aga pole reaalselt enda kätte ega kontole saanud. Mulle ei meeldi ka laenu võtta ja tulevikus teenitavat raha kulutada… Ma pigem olen ilma ja elan vaeselt ja tagasihoidlikult. Kannan auga oma katkisi riideid ja jalanõusid.

Nüüd tuli piilur koju. Pean lõpetama. Aga oli tore nagu ikka.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 kommentaari postitusele Kähkukas

  1. Roland kirjutab:

    Pigem on 50/50 olukord. Sina ja Sinu ema. Kui oleksid rohkem aktiivne, siis ta peab vaid muretsema, mitte ei tee Sulle etteheiteid. See, mida Sa kirjutad, mulle tundub, et ta tahab Sind juba ammu pesast välja lennutada tulenevalt Sinu põikpäisusest. Su ema on rahvusvaheline tegelane ja emad on “kavalad”. Kodukool.

  2. Roland kirjutab:

    Mu lapsepõlve parim sõber alatasa ütles “ahsoo”. Lõpuks sain aru, et nii ütleb ta vaid juhul, kui mitte millestki aru ei saa. Sinu puhul loodan “hämmingut” selle all ehk nagu Wednesday, Thursday, Friday ei ole teema.

    • Avatar minny minny kirjutab:

      Sellel korral kasutasin “Ahsooo” tähenduses, et lugesin läbi, aga ei taha nõustuda ja ei tunne vajadust vestelda sellel teemal. Julgen lihtsalt jääda eri-arvamusele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>