Ehitusjuttu ja niisama

Minu esimene torutöö tehtud. Toru puruks väänatud. Ilmselgelt tuleks kätekõverdustega tagasi tõmmata ja plastmassist tööriistad hankida.

Lugu oli selline, et kraavikausi kraan (segisti või midagi) tilgub, aga enamus kraanid on meil sellised, seega keerasime pärast kasutamist vee kinni sealt alt, toru juurest. Nüüd hakkas tilkuma soojaveekraan, sealt toru juurest. S parandas seda, plaastriga (justnimelt plaastriga.) Aga tilkus ikka palju. Kuna tegemist soojaveega ja see on kallis (ise soojendame kütteõliga ja masin vajab ka hooldust jne…) Siis mõtlesin, et asi vajab kiiret sekkumist.

Enne tööle asumist:

170820162875 170820162874

Käisin poes ja ostsin uue kraani (üllatus-üllatus ja see sobis, sain õige asja). Ostsin toruteipi ka. Ai, ma armastan toruteipi, ma peaksin seda kohe hulgi ostma, kuid sellel korral piirdusin ühe rulliga. Pakil oli kirjas, et seda on 10 m, seega peaks mõneks ajaks mulle jaguma.

Igatahes…

170820162893 170820162892 170820162889

Selline tulemus. Nagu näha, siis peenike toru on katki. Panin WC-paberi peale, et kontrollida, kas alumine osa sai mul piisavalt tigendatud. Ma ju esimest korda seda tegin, mul pole õrna aimugi, mitu tiiru teipi tuleks vindi peale keerata. :D Esialgu vett läbi ei ole. Kuigi mulle tundus, et üks pisike tilk oli seal. Vaatame ja näeme.

Kuid see toru on katki, mis katki. S tahab nagunii kogu kraanikaussi välja vahetada, seega ma ei teagi, kas mõelda uue toru peale või mitte.

***

Kui siia tulin, siis esimene töö oli WC-poti veepaagi kaan maha võtta. Tulemus on selline…. :D

170820162894 170820162895

Ma panin natuke teipi, aga S täiustas. :D See ka tilgub meil ja käib sellest väiksest sinisest kraanist kinni. Loodame, et see töötab. :D

Kusjuures S ikka veel lubab mul asju parandada (loe: lõhkuda). Ausalt, ma annan endast parima. :D Noh… Ikka juhtub.

***

Majale panin numbrid ka. Need püsivad. Õppisin trelli kasutama, löögiga trelli. Aga kuna see lööl lööb mul trelli käest ära, noh puur nihkub, siis esimese numbri jaoks tegin kolm auku, üks ei klappinud. :D Aga teine sai kahe auguga, nii nagu peab. :D

Esmalt puurisin betooni-puuriga augu, siis panin tüüblid sisse. Kusjuures ise otsisin õiged tüüblid (kuuesed kruvid olid kaasas, silmaga mõõtsin, et kuuesed). Mul nihikut ei ole, seda ma nagunii kasutada veel ei oska ja ma ei tea, kust seda tuleks mõõta. Oletan, et see kuuene tähendab läbimõõtu ja on millimeetrites. :D Aga kust seda mõõta, kas kruvi peast või mujalt… Ma ei tea…

Igatahes… Tulemus on väga elegantne. S-le ka väga meeldis.

150820162868

Nüüd saate mulle külla tulla. :D Taanis ainult üks maja sellise numbriga ja valget värvi. :D :P

Märgin ära, et esimesel aastal värvisime koos S-ga maja. Värvisime üle. Jah, see taust on ka minu tehtud. :D

***

Nüüd minu karvased monkey jalad. Minu jooksu-jalats.

110820162865 110820162864 110820162863 110820162862 110820162861 110820162860

See on see koht, kus te peaksite/võiksite kirjutada “Oh sa vaeseke, aga ometi nii tubli, et nende närudega jooksed”. :D See ei ole koht “Saatke mulle nüüd pappi, et ma uued uhked tossud saaksin”. :D

See sinikas jalal, keegi ei peksa mind. Mul lõhkevad veresooned, ma ei tea miks. Ükskord lõhkes põlve peal, siis oli terve põlv sinine. :D

Jalgade peal on suuremad sinikad, kätel ja õlgadel on väiksed täpid. Õlgadele tekivad pärast pingutust, koos lihasvaluga.

***

Nüüd õppima. Enne on vaja üks taanikeelne kiri kirjutada. Kassitoit tuli ja natuke tellitud kraami on puudu. Ohhh….

Kui jõuaks natuke ka ehitusega tegeleda, küll siis oleks vahva. Siis võiksin end juba päris võitjana tunda.

***

Kes tahab, et Minny tema juurde remonti tuleks tegema? :D Otsin tööd ja olen mitmekülgne. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>