Põnev nädal on tulemas

Lugesin oma horoskoobist “Enesekindlus suureneb, julged olla sina ise, soove väljendada ja kõrgeid sihte seada. Nädala teine pool võib tuua huvitavaid pöördeid armusuhetes.” Pööran eriti tähelepanu nendele huvitavatele pööretele armusuhetes. Ei tea, kas nende pöörete jaoks peaksin ma mõnda armusuhet omama? :D

Eilse kohta oli: “Armuasjad arenevad kiirelt ja kirglikult. Tahaksid olukorda kontrollida, ent mingil hetkel avastad, et ei suuda seda.” Olin pulmas, üks nunnu noormees oli seal, aga tugevalt minust noorem. Meie pilgud kohtusid mõnel korral, aga ma suunasin pilgu mujale, sest ma ei tundnud neid inimesi, ma ei teadnud, kes kellega suhtes on. Tema oli noor (20ne), ilus (seega kidlasti hõivatud)… Igatahes läksin koju, seega polnud eile ei armuasju, ei kirglikkust… Midagi ei olnud eile. :D

Täna lähen nädalavahetuse tööd tegema, koristama. Eile jooksin ja täna ka. Söögiga hoidsin eile kokku. Enne suurt sööki läksin pulmast ära, seega… Kaal langes (nüüd on see ca 55kg ja pikkus jätkuvalt 162 cm), aga ma olen kindel, et küll ma kosun. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>