The best day ever

Ruttu on vaja magama minna, et hommikul üles ja tööle. Aga… Ma kirjutan ära seni kuni emotsioonid veel laes on… Homme võib nõme päev olla. :D Tasakaalu huvides on ju nii, et kui midagi läheb väga hästi, siis varsti on oodata langust. :D

  1. Anna-Mettega vestlesin, küsisin nende vahetuste kohta (need, mida peame iga tunni tagant tegema). Ta nii lahkelt seletas, kuhu ma minema pean, seega sujus mu päev rahulikult ja sujuvalt. Ilma selle nõmeda peata-olekuta… Vahva…
  2. Ewa läheb õhtusesse vahetusse… Nii kahju… Aga kaks nädalat on veel päevas ja kui kaua ma seal töötan, seda ma ju täpselt ei tea… Noh…
  3. Ewa on oma südame asjaks võtnud mulle mees leida töö juurest. :D Nüüd hakkas mind Larsile maha parseldama… Ja tegelikult ka, see ei ole mingi unenägu. Ta ütles Larsile, et “näed, siin on noor ja ilus tüdruk sulle…” Alguses ma ei saanud aru, et minust käib jutt. Ma arvasin, et ta räägib, et Larsil on noor ja ilus naine… Aga siis Lars… On ikka suli… Selle asemel, et öelda, et tal on naine ja lapsed ja perekond jne… Tema ütleb, et “Minny on liiga noor, et tema on vana mees”… Siis küsis, kas ma olen 22-aastane… Kust ta sellise arvu võttis? :D Ma ütlesin, et 30. Ta ei uskunud, küsis mitu korda üle… Ma ei hakkan mainima, kui punane ma näost olin, kui Ewa mind maha parseldas. Lars oli mu selja taga, ma surusin oma nina nii maha kui sain… Kui ma õigesti kuulsin, siis Lars on 47 aastane…
  4. Koolis hakkas õpetaja kogu klassi ees rääkima, et Minny on veel väga noor, et temal ei ole midagi oma hariduse valikust rääkida, aga Minny räägib, siis tuleviku kohta… Tegelikult peame kodus kirjutama… Ma olin jälle näost punane, aga ei julgenud kogu klassi ees seda asja parandama hakata. Las ma siis olen üks päev liiga noor.
  5. Sain Kim-ga (mees Hong-Kongist (näeb poiss välja, aga on 32, kui ma õigesti mäletan)) rääkida. Ta pidi minuga grupitööd tegema. Ma poel vist kirjutanud, aga ta on minu iidol… Noh, ma vaatasin teda ja ma mõtlesin, et vot… Sellist meest ma endale tahaksingi. Et just see rahulikkus ja tarkus ja tasakaalukus… Uskumatu… Tema pole saadaval. Ta sai värskelt isaks ja armastab väga oma naist… Ega mul tema suhtes mingeid romantilisi tundeid pole, aga ta meeldib mulle väga. Ma poleks ise julgenud temaga juttu ajama minna. Ega mul polekski temaga midagi rääkida… Aga täna pidime koostööd tegema ja siis vestlesime… Igatahes… Tema küsis, et kas ma olen noor… Või kui noor ma siis olen (õpetaja jutu peale). Ütlesin, et tegelikult pole ma üldse noor, et olen 30, aga ma näen noor välja ja vahel juhtub, et mind peetakse nooreks… :D Kim’ga klapib see jutt hästi. Ta räägib suurepärast imglise keelt (mina mitte), ta räägib ka taani keelt hästi… Ma saan temast aru. Ta teeb nalja, millest ma saan aru ja mis on naljakas… Me vahetasime paar sõna, aga see oli nii meeldiv. Nagu oleksin leidnud selle “hingesugulase”, nagu päris sõbra või nii… Enda peegelpildi… :D ta on õppinud inseneriks ja töötab sellel alal ja on väga rahul… Jah, just… Mul pole sõnu lihtsalt.

Vist sai kõik kirja. Homme siis lälle liin 4 ja Lars. Ta vahetas Ewa ära. Ewa pidi olema liinil 3, aga Lars vahetas Olena ja Ewa ära (ei tea, kas selle pärast, et mina ütlesin, et hakkan Ewat iatsema. Lars tahtis mulle headmeelt teha.) ;) :D Looda sa, eks ole… :D

Täitsa tore päev oli. Homme vist nutan. Ma ei tea, kas järgmine nädal saan ka töötada või nüüd on sellel lõpp. Homme saan teada. :D

Ilusaid unenägusid ja sügavat und mulle… :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>