Kes sai täna vallandatud?

Just-just. Mind vallandati täna. :D Aga nad saavad Larsi käest, kui ta tagasi tööle läheb. :D

Tegelikult asi nii hull polnud. Lihtsalt tööd pole nii palju ja agentuuri inimesed on töötud… :D Seega ma polnud ainus ja on ikkagi lootust, et kui tööd juurde tekib, et siis kutsutakse mind tagasi.

***

Taani maksuamet kirjutas kiiresti tagasi. Asi sai väidetavalt korda. Vaatan üle. Kuigi… Kuidas ma vaatan, kui palka pole. :D

Maksuamet küsis tagasisidet. Kuus küsimust oli, ma panin kõigile super god. Ma ei tea… Noh… Hea tuju oli… :D

***

Mega väsinud olen. Pärast tööd magasin autos sügavalt 1,5 tundi. Pisikesel istmel kägaras. :D Täitsa kahju hakkas endast. Kui kell helises, siis oli päris raske end üles ajada ja kartsin, et kas ma olen suuteline kooli sõitma või üldse kuhugi sõitma. Aga kui auto mootori tööle panin, siis tuli ka mulle elu sisse.

Seega käisin ka koolis ära. Täitsa vahva oli. Sain hakkama. Olen enda tänase esitlusega rahul. :D

Tööl ma muidugi nii väga ei säranud. Olin aeglane, aga samas ma palju vigu ei teinud. Masinad ja kraanid streikisid minuga, nagu alati. :D

***

Tegelikult olin ma väga tubli, et pärast tööd veel kooli läksin… Mul hakkas endast natuke kahju. See tee on päris pikk, aga ma olen seda nii palju kordi sõitnud, et vahel on tunne, et tunnen juba igat kivikest teel. :D

Ja muidugi see autos magamine. Ilmad lähevad ju külmaks. Täna oli juba külm magada, aga ma ei võtnud tekki peale. Üldse oli tunne, et olen natuke haige, palavik või nii. Kuidagi uimane on olla ja pea käib ringi… Loodan, et homme on parem. Mul on ju unevõlg ka.

***

S ütles, et ta ei imesta, et ma pärast tööd ja kooli väsinud olen, aga mina imestan. Ma ei mõista, et miks. Ma ju pole eriti midagi teinud. Kusjuures huvitav on see, et muidu on tunne, et jään tunnis magama, aga kui grammatikaülesanded antakse, siis virgun. Vupsti ärkasin üles ja sahistasin neid teha… :D Imelik… Eks ole…

***

Ei, rohkem ei tule midagi. Uni saab minu üle võimust. Mida täna ei jaksa, seda teen homme…

***

Täna olin jälle Kim’ga ühes grupis. Ta küsis mu pinali kohta, et kas ma tegin selle ise ja mis ma sinna peale olen kirjutanud. Ma ei tea, ma saan temast nii hästi aru. Ju ta lihtsalt räägib hästi taani keelt… (Sellega tuletasin endale ka meelde, et alati tuleb alustada täna. Mitte homme ega ülehomme.) :D

Nüüd teen teisiti. Lähen hoopis magama ja ei alusta mitte midagi. Küll homme jõuab. Mul on ju homne vaba ja ma ei tea, mis järgmisest nädalast saab…

***

Mul ei jätku täna endale kiidusõnu. Nii rahulik ja tubli ja kõike muud… Aga… Njah… las olla… ;)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Kes sai täna vallandatud?

  1. äärelinna rohutirts kirjutab:

    Magasid autos? Mina Eestis eriti ei kujuta ette, et magan autos keset päeva…Keegi ilmselgelt piilub sisse,uudishimutseb jne.(haigelt süvatundlik,muig)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>