Hej

Mina siin, jälle. Hommikul käisin jooksmas (1 h ja 2 min). Aeg ei ole midagi erilist (viimasel ajal on see selline olnud), aga tunne oli ikka räigelt hea. See hommikune kargus, sügis… Ohhh.. kuidas mulle see meeldib. Võtsin veel koeraga jalutamise, päike paistis, tull ja külm, kuid me mõlemad nautisime seda.

Täpsustan, et mul on kodu olemas. Ma ei pea autos elama (veel). :D Aga töö ja kooli vahel on mingi nõme vaba 1,5-2 tundi ja kole väsimus, seega magan autos. Mul on juba üsna suva, mida teised mõtlevad. Mina olen väsinud ja magan… :D

***

Sain rõõmustava sõnumi, mulle helistati. Saan järgmine nädal ka töötada. Muidugi võivad ju asjad muutuda (nt sellel reedel, st täna olen ma kodus, tööd pole, kuid leping oli nädalaks ajaks). Igatahes, esmaspäeval lähen tööle.

***

Olen juba oma 5 minutit seda ekraani vahtinud. Kui midagi ei tule, siis ei tule.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>