Kuidas sul läheb?

Ma siin vaikselt eksisteerin. :D Käisin koeraga metasas jalutamas, tegime kaks tiiru seal ja koer käis kaks korda ujumas.

Hüppasin poest läbi ja ei suutnud 60 DKK-st impulssostu tegematta jätta. Otsisn suure komplekti tihendeid, sest kuna mina elan siin, siis neid ikka kulub. :D S arvas, et neid peaks jätkuma aastateks. Eks näis. :D

Raamatule pole kokkuvõtet kirjutanud. Jäin Sarunasega rääkima, kirjutama.

Aga hommikul käisin jooksmas, aeg 1 h. Ma arvan, et päris hästi.

Juba tekib kerge paanika, et kuidas selle reisiga saab. Mis kõik peab tegema jne… Vend juba helistas ja ütles, et ma laenaks vanavanematelt autot, siis sõidaks ringi ja puha… Tema lubas bensiini osta. Eks siis, vend tahab minult tervet päeva või natuke rohkem. :D Hea on teada, et keegi mind ikka tahab, st minuga koos aega veeta. Ma pole ikkagi nii mõttetu, nagu mulle vahel tundub… :D

***

Tegelikult tahtsin ma kirjutada hoopis sellest, et kui ma nüüd statistikat õigesti loen või tõlgendan, siis tundub, et viimasel ajal on siia sattunud palju uusi (unikaalseid) lugejaid. Ma nüüd ei tea, kui kauaks nad siia pidama on jäänud. Võib-olla olen ma juba kõikidel maailma-teemadel kirjutanud, et googel suunab nad siia ja siis nad kiruvad ja lahkuvad… Ma ei tea…

Igatahes… Tere, uutele silmadele. Kui meeldib, siis vaadake, kui ei meeldi, siis kusagil üleval paremas nurgas on üks rist. Et see peaks aitama. :D

***

Ma lükkan edasi õppimist. St raamatule kokkuvõtte kirjutamist. Ma ei tea miks. See on vabatahtlik ja ainult minu enda jaoks, aga näed… Nii suur vastutus, et ei suuda seda teha. :D

***

Eelmine nädal tuli meie klassi uus poiss (mees vist). Tundub, et kusagilt Türgi kandist, sest tal on selline suur türklase nina (mis minu meelest on ok, mul on ka suur nina). Aga türgist ta pole. Mingi uus riik ja keel, ma ei saanud aru, mis tema nimi oli ja kust ta pärit on. Küsisin mitu korda. Püüdsin korrata tema nime, aga ei saanud õiget nime… Kole piinlik oli. Terve eelmine nädal oli mul igal pool kole piinlik. Rohkem ma teda näinud pole. Äkki solvus? Mulle tõesti ei meeldi nii loll olla, aga mis teha, kui loodus mulle seda mõistust andnud pole… :D

Muidugi olid mul jalas need seksikad teksased ja ta sattus minust vaimustusse. Kui tuli valida vestluskaaslane, siis ta üsna kiiretsi valis minu. Ta oli esimene, kes suu lahti tegi. :D

Igatahes… Nüüd keegi saatid mulle sõbrakutse FB, aga ma ei tea, kes ta on. Tundub sama nägu nagu sellel uuel poisil, aga elukoht ei klapi (peaks olema Taani, aga seal on Mozambiik või midagi). Infot ka seal eriti pole. Ma ei julge sõbrakutsele vastata.

Mul on paar musta nahaga sõpra FB, kohtunud oleme keeletekoolis. Pärast nendega sõbraks aamist on ikka seal Aafrika-maalt neid sõbrasoove tulnud. Aga kui ma ei tunne, siis sõbraks ei võta. Mõned on midagi kirjutanud ka, aga ma ei julge kirja avada, sest kardan viirust.

Kui sõbrakutse saatis see sama uus õpilane, kes käis kohal vaid ühel korral, siis… Peale selle, et ma tema nime ei mõistnud ja valesti ütlesin ja temast üldse aru ei saanud, siis… Noh, nüüd olen ma veel nii ülbe tibi, et ei vasta ta sõbrakutsele. Sry mees… Käi rohkem loengus, õpime üks-ühte tundma… :D Siis vaatame edasi…

***

Just. Ma mõtlen ka, et mida ma põen kellegi teise (võõra) arvamuse pärast. Mis see minu asi on. Ma olen vana ja väsinud ja loll… Noh… Selline ma olen. Võta või jäta… Jah, imelik olen ka ja need teised sõnad…

***

Tuleks asjalikuks hakata. Varsti tuleks tööle võikusid vorpima hakkama ja kotti pakkima.

Ahjaa… Nii palju tubli olin, et parandasin oma koolikoti ära. Nüüd on jälle nagu uus. Nüüd saan teise 3 aastat seda kotti retsida. Justnimelt, ega ma oma lemmik-asjadele puhkust ei anna. See kott käib minuga Eestis ja koeraga jalutamas, koolis, tööl, kohtingutel… Igalpool… Ja seda juba 3 aastat. Nüüd veel… Ja ega ma teda hoia. Panen raamatuid ja vihiukuid pilgeni täis. Lukk läheb vaevu-vaevu kinni. Paber on ju raske. Kujutage nüüd ette selle koti kulumist ja vastupidamist.

Ma olen ikka nii rahul oma kotiga. Selle hinna eest sain ma ikka mega palju kotti. See oli üks ütlemata hea tehing. Mul on ikka silma särama pannud ja suunurgad ülespoole kergitanud, kui ma mõne hea tehinguga maha olen saanud… :D Seega lubage mul nüüd siin särada ja naeratada. :D

***

Et siis asjalikuks. Oma faili juurde tagasi ja kokkuvõtet kribama. Siis uus raamat lugeda ja siis need teised miljon asja… Ma saan hakkama. Ma olen tubli…

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>