Ohh, kuidas tahaks rääkida…

Kuid kellega ja millest, seda ma ise ka ei tea. :D

Täna olin üsna tubli.

 1. Tõin roosi aiamaja juurest elumaja juurde. Hakkasin auku kaevama, aga jäi pooleli, sest ma polnud kindel, kas asukoht on õige. Ma ei saanud S-i jutust aru, kuhu ta seda tahab. Äkki homme saan selle maasse.
 2. Koeraga käisin jalutamas.
 3. Oma nutile sain ekraani-kindlustuse tehtud. Pidin kusagil end registreerima… Sain seal Wi-Fi tööle ja puha… Ma olen juba natu IT-inimene. :D Varsti võime bittide-keeles rääkida. :D (Nali.)
 4. Kuulan muusikat.
 5. Sain oma ID-kaardi certifikaadid uuendatud. Sain selle asja isegi tööle.
 6. Kiikasin eesti.ee-sse. Vaatasin selle Haigekassaslt saadud kirja üle. Lugesin vihjetest välja, et ma ei pea nende sms-dele reageerima. :D (Tahavad, et ma endale Euroopa ravikindlustuskaardi telliksin, sest vana kehtivus lõppeb. Edasi lugedes näen, et kui ravikindlustust Eestis pole, siis see kaart ka ei kehti ja seda tellida ei saa. Ja veel edasi uurides näen, et mul seda ravikindlustust pole. Seega…) Arvutiga pole mõtet laskuda arutellu, et miks ta mulle sms-i saatis, ta ju näeb ja teab ise ka, et ma ei saa seda tellida. :D (Ärge muretsega. Mul on ravikindlustust Taanis ja mul on Taanist Euroopa ravikindlustuskaart ja see kehtib.)
 7. Ostsin eesti kõnekaardile kõneaega. Kontrollisin, ok on.
 8. Pean S-i läpaka tühjaks tegema. Vaatasin seda natuke. Tõin enda läpaka juurde, aga ma pole asjaga veel väga tööle asunud. Äkki homme siis või ülehomme.
 9. Komme sõin voodis ja võite mitu korda arvata, mis juhtus… Jah, šokolaad pudenes pükste peale ja teki peale… Nüüd olen ma magus ja pruun. :D Ikka juhtub…
 10. Hommikul käisin jooksmas. Oma 20 kätekõverdust ka pingutan ära, aga eile vist unustasin. :D Aga see-eest puhkusel tegin ma neid hoolega.

Kodutöö tuleks ära teha. Või siis homme… Lugeda tuleks ja muid asju… Aga tahaks rääkida. Vestelda kellegagi. Ma ei tea…

Olen istunud FB-s. Sünnipäeval olin seal aktiivne ja nüüd on väike sõltuvus tekkinud. Tahaks juba seda like-nuppu vajutada jne… Aga olen suutnud sellest hoiduda. Kohutav, eks ole. :D

Nägin esimest korda, et Lars on FB (tal oli see roheline punktike nime juures ja ta oli teisel kohal). Minu süda hakkas kiiremini tuksuma. Ma ütlen, see on ka haigus… :D Aga õnneks suutsin talle mitte kirjutada. Tegin näo nagu ma ei tea midagi… Ei näe, ei kuule. Küll läheb üle.

***

Vanaema juures vaatasin vanu pilte endast. Leidsin paar pilti, kus ma olen näost nii ära. Silmaalused olid sinised (väsimusest) ja olin nii tulpinud näoga. Näost oli näha, et mul on kõigest üks-kõik. Huvitav oli see, et käed olid mul peenikesed, aga jalad olid paksud. Nüüd on käed ka paksud, tasakaal ikkagi. :D

Ma ei saa öelda, et terve see segane periood olin ma ükskõikne, sest samast perioodist on pilte, kus ma naeratan rõõmsalt.

Ma ise tunnen, et nüüd olen ma igal-juhul paremas seisus kui tol korral. Ma jaksan rohkem ja mäletan rohkem ja mul pole sellist tülpinud nägu.

Mõni pilt oli selline, mida vaadates ma kohkusin kohe ära, et selline ma olingi. Ma just mõtlen, seda nägu. Miks keegi mind ei aidanud? :D Ma tean, mind ei saanud aidata. Ma tahan ju kõike ise teha. :D

Mõned pildid:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pildid sellest ajast, kui ma Tallinnas elasin. Ma tundun endale vaimselt tervem. Silmad tunduvad rõõmsamad ja sealt kiirgab elu ja lootusrikkust… :D

dsc_0670 dsc_0683

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Ohh, kuidas tahaks rääkida…

 1. Roland kirjutab:

  Miks sa oma õest pilte üles paned?

  Seda alumistel piltidel olevat mutti ma mäletan. Kas ta mitte kunagi ei jõlkunud Tallinna Sadamas, häirides oma kerjamisega Soome alkoturiste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>