Mu elu on täitsa sassis

Ma arvan, et mitte kusagil ei ole inimest, kelle elu oleks selge ja korras, probleemivaba. Kõigil on oma koorem, mida kanda…

Ega ma ei tahakski kurtma hakata.

Ma proovisin leida tantsukursust, aga ei leidnud sobivat. Kirjutasin Anne Mettele, aga ta pole veel vastanud ja ma ei usu, et sealt, midagi tuleb. Ta vast ei tea neid asju. Vaatasin youtubest videot ja õppisin esimesed 8 sammu ära. Täna hommikul ka harjutasin neid.

Tööd pole ikka veel.

Täna käisin jooksmas (1h). Päris mõnus oli. Külm on, aga mulle meeldib.

***

Mõtlesin natuke oma elu üle järele.

  1. Probleem (tunded): Püüan Larsi peast välja saada ja püüan unustada, mis ma talle kirjutasin. Olen igati temaga samal meelel, et me saame olla vaid sõbrad. Ma pole tööl käinud (pärast esmaspäeva), seega ma ei tea, kas ta ka selle kõik unustanud on… Meestel vast käibki see asi kiiremini.
  2. Probleem (taani keele praktika puudumine): Tulenevalt sellest, et Larsiga ei sobi rääkida ja ma arvan, et ega tal polegi huvi selleks… Noh, kedagi teist pole, kellega chat‘da (Anne Mettega kirjutame kirju, aga seda ma praktiseerin koolis ja peaksin raamatut kirjutama, mida ma küll enam ei tee…). Oleks vaja inimest (taanlast), kellega alguses chat‘da ja pärast äkki kohvikus vestlemas käia. Et keelt harjutada. Suhtlemisprobleem on suur. Mul on vaja moodul 3.4 test teha (kunagi suvel), seal on suuline osa ka, pärast seda eksam. Ja tööleidmiseks on vaja ka keelt osata ja tööl oleks vaja nendega (töökaaslastega) rääkida.
  3. Probleem (stress, kopitamine, vangitunne): Jah, olen kodus palju ja stress kipub peale tulema. oleks vaja midagi uut. Midagi, mis mõneks ajaks elevust tekitaks ja silmad särama paneks.
  4. Probleem (tutvusi pole): Oleks vaja tegevust tekitada, tutvusi tekitada. Tutvused on väga olulised. :D Ja muidugi, et ma Larsile ei mõtleks, siis oleks vaja end paljude inimestega ümbritseda, siis vast olen vaba sellest needusest. :D Sellel korral püüaks nii.

Mõtlesin oma probleemide peale ja leidsin, et lahenduseks on tutvumisportaal. Eilsest peale olen ma neist ühest madistanud. Mehi on seal lademeis ja mõned neist on ilusad. Mõne taanlase olen ka leidnud (neil on sinised silmad, sündides ilusad)… :D Aga probleem on see, et suhtlemine toimub inglise keeles. Noh, ükski taanlane pole veel minuga suhelnud. Ma küll kirjutan neile, et tahaks abielluda ja lapsi teha. :D Aga nad miskipärast ei vasta… :D

Ok, tegin nalja… Olen viisakaid kirju kirjutanud, aga…

Ma loodan, et asi läheb ikka paremaks…

Eile õhtul kirjutasin ühe noormehega (22 aastane), ta elab Mehhikos… Jutt jooksis, aga ei midagi. Selline mõnus rahulik õhtune chat, aga elevust ei tekitanud.

Täna leidsin ühe taanlase. Mulle kohutavalt meeldis tema profiil ja ta elab normaalses kauguses, mitte lähedal ja mitte kaugel. Ma nii loodan, et ta vastab mulle. Ma olen talle pannud suured lootused. :D Nii kohutavalt igatsen ühte taani sõpra, kellega veltelda ja keelt harjutada…

Minu jaoks tundub nii põnev käia kellelgi külas. Ma mõtlen, et minu enda isiklik sõber ja tal on (paistab olevat) kõik paigas. Tal on kodu, töö… Noh, selline päris inimene, mitte selline susser-vusser nagu mina. Teeksime selliseid natuke normaalseid asju, mida normaalsed inimesed teevad… Oh, ma juba loodan liiga palju… :D (Siit tuleb jälle pettumus). Noh, las tuleb siis…

Tahtsin öelda, et ma arvan, et leidsin lahenduse, mis lahendab mitu suurt probleemi. Aga ma pean kõvasti veel vaeva nägema, et asi toimima saada. (Kohutavalt raske on eesmärki silmist mitte kaotada, sest kompud-noored-mehed Ameerikast kirjutavad ilusaid tekste. Mõtlen, et kui palju neidt PUA on.)

  1. Pean oma pea selge hoidma. Taanlane, pigem sõber, ühised huvid/jutu teemad. (MITTE flirtida). :D
  2. Hoida tekst taanikeelsena. Nii palju kui võimalik. Rõhk taani keelel.
  3. Esmas tähtis on töö, siis kool ja seal lõpupoole hüppan ja vaatan, mida täna meeste-menüüs pakutakse. :D (Kipun liiga tihti sinna vaatama ja üritan vastata kõigile… Jama… Siht olgu sirge, konkreetne ja täpne.)

Muud nagu polegi. Ikka muutusteta. Sama.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>