Mis?

Uus aasta on tulemas ja jõusaalide reklaame on tekkinud palju. Minu FB sõbralistis on neidusid, kes muretsevad liialt oma kaalu pärast. Seega on üsna tavapärane näha pilte “enne” ja “nüüd”. Nad kasutavad seda enese motiveerimiseks. Loevad edulugusid kaalulangetamise osas… (Kaks eriti aktiivset neiut on mõlemad nüüd juurde võtnud, kuid suvel olid nad mõlemad väga saledad…)

Mul on neist kahju, sest ma tean kui palju närverakke nad kulutavad, et enda isusid ohjeldada ja end sundida jne… Ja piinavad endid nende ilusate töödeldud piltide vaatamisega… Aga mina neid aidata ei saa. See protsess tuleb ise läbi teha…

Igatahes… Täna olin ma jälle sunnitud neid pilte vaatama ja tuleks mainida, et see jättis mind külmaks. Kui varasemalt olin ka mina üks neist, et järgmisel aastal püüan olla aktiivsem ja rohkem trenni teha, siis… Tavaliselt on ka see “miinus 5 kg” kusagil tiksumas, aga nüüd…

Täna kaalusin 55 kg (ma ei tea, kas see kaal valetab või mitte… võib ju 2 kg lisada sinna otsa). Aga ma ei mõelnud ega soovinud, et ma vähem kaaluks. Jah, jalad tunduvad paksud, aga ma ei soovi vähem kaaluda. See on ok kaal mulle.

Natuke olen end kirunud. Käin ju igapäev jooksmas ja keha on harjunud selle koormusega, seega… Mulle endale tundub, et sellepärast mu jalad paksud ongi. Toidukogus on suurenenud või samaks jäänud… Ma ei tea kumb, aga… Jah… jooksen nina tatine peas, aga lähen paksemaks (kaal püsib, aga mina paksenen). :D

Kirusin seda jooksmist, aga lõpuks jõudsin järeldusele, et toidukogus on see, mida tuleks siis jälgima hakata. Kui need paksud jalad mulle ei meeldi. :D

Mulle on jäänud mulje, et jooksjatel on hästi peenikesed jalad, just see puus ja reis. Aga minul on seal lihas või pekk. Ma ka ei tea. Noh, tagumik hoiab ilusat ümarat vormi, aga see on tõesti suur. Peekon-tagumik mul. :D

Kuid ma ei kurda. Mahun oma riietesse ja jõuan end liigutada. Kõht on täis ja magusaisu rahuldatud. Seega on kõik ok.

***

Homme on koolipäev ja lubasin ühe šokolaadi-poisi kaasa võtta. Ta elab umbes samas piirkonnas, kus minagi. Ühine tee minna. Ta ei saa töö tõttu koolis käia, sest õhtuti bussid vist ei liigu nii hästi. Noh… Ma võtan ta siis enda hoole alla. Vaatab, mis saab. Kuigi neljapäeval on mul teistsugune ring, siis peaksin tegema ekstra-ringi, et ta kaasa võtta… Ja kui tööd saan jaanuarist (ma väga loodan), siis oleks ka probleem. Aga vast leian lahenduse.

***

KOKKUVÕTE: Uue aasta lubadus ei ole kaalu alandamine ja tegelen väikest-viisi aitamisega.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>